Sign in to follow this  
ziADRiAN

Prima celor de la FC Voluntari pentru câştigarea Supercupei României

2 posts in this topic

FC Voluntari a început noul sezon aşa cum l-a încheiat pe precedentul - cu un trofeu câştigat. Ilfovenii s-au impus cu 1-0 la Botoşani în faţa campioanei Viitorul şi au cucerit Supercupa României, care completează astfel succesul din Cupă, venit împotriva fostei câştigătoare a titlului, Astra Giurgiu.

 

La finalul partidei, Claudiu Niculescu a dezvăluit că elevii săi vor fi recompensaţi financiar pentru victoria din Supercupă, însă nu acum şi nici nu a dezvăluit suma pe care o vor primi jucătorii ilfoveni.

Digi Sport a aflat că prima pentru câştigarea Supercupei României este de 30.000 de euro, o sumă care se va împărţi între jucători şi staff-ul echipei.

 

"Trecem peste toată oboseala, pentru că acest trofeu ne bucură. E o primă, dar va veni mai în toamnă", a declarat antrenorul ilfovenilor, la sfârşitul meciului care a deschis oficial sezonul 2017/18 în fotbalul românesc.

 

SURSA: eGaming.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Sunt saraci.. Au facut o supriza placuta in cupa romaniei si acum in meciul pentru supercupa. 30000 euro mi se pare mult prea putin. Cam 1000 euro de caciula daca s-ar imparti egal...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.