Jump to content
Sign in to follow this  
ziADRiAN

Dani Alves îl atacă din nou pe președintele Barcelonei: ”E un mincinos!”

Recommended Posts

Aflat în căutarea unui nou club, după despărțirea de Juventus, Dani Alves continuă conflictul cu conducerea Barcelonei. Fundașul dreapta brazilian de 34 de ani l-a numit ”mincinos”, pe Twitter, pe președintele catalanilor, după ce a văzut ultimele declarații ale acestuia.

 

Într-un interviu acordat în El Mundo Deportivo, Josep Maria Bartomeu a abordat din nou subiectul plecării lui Dani Alves, de la Barcelona, din urmă cu un an, și a spus că a fost vorba despre anumite probleme personale și nu despre un conflict între jucători și anumite persoane din club.

”Dani e un băiat de treabă, cu toți îl placem și nu a existat nicio problemă cu clubl. El și cu mine știm foarte bine care a fost problema, una foarte personală, care n-are legătură cu sportul. Am înțeles ce se întâmplă, a fost ceva cu agentul său, noi cunoaștem problema”, a declarat Bartomeu, pentru Mundo Deportivo.

 

”El poate spune ce dorește, dar insist, a fost vorba de o problemă personală. Dacă a fost supărat? Dacă nu l-a mai vrut pe Luis Enrique? Dacă nu-l dorea pe președinte? Nu contează. A semnat pentru alt club pentru trei ani, a jucat un an și a decis apoi să plece. A avut motivele sale”, a adăugat președintele Barcelonei, care a vorbit și despre discuțiile din iarnă pe care le-a avut cu Alves: ”În ianuarie am primit un mesaj din partea lui. Ne-am întâlnit și am vorbit. Dar el nu va reveni la Barcelona”.

 

Sursa: eGaming.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...