Sign in to follow this  
ziADRiAN

Dani Alves îl atacă din nou pe președintele Barcelonei: ”E un mincinos!”

1 post in this topic

Aflat în căutarea unui nou club, după despărțirea de Juventus, Dani Alves continuă conflictul cu conducerea Barcelonei. Fundașul dreapta brazilian de 34 de ani l-a numit ”mincinos”, pe Twitter, pe președintele catalanilor, după ce a văzut ultimele declarații ale acestuia.

 

Într-un interviu acordat în El Mundo Deportivo, Josep Maria Bartomeu a abordat din nou subiectul plecării lui Dani Alves, de la Barcelona, din urmă cu un an, și a spus că a fost vorba despre anumite probleme personale și nu despre un conflict între jucători și anumite persoane din club.

”Dani e un băiat de treabă, cu toți îl placem și nu a existat nicio problemă cu clubl. El și cu mine știm foarte bine care a fost problema, una foarte personală, care n-are legătură cu sportul. Am înțeles ce se întâmplă, a fost ceva cu agentul său, noi cunoaștem problema”, a declarat Bartomeu, pentru Mundo Deportivo.

 

”El poate spune ce dorește, dar insist, a fost vorba de o problemă personală. Dacă a fost supărat? Dacă nu l-a mai vrut pe Luis Enrique? Dacă nu-l dorea pe președinte? Nu contează. A semnat pentru alt club pentru trei ani, a jucat un an și a decis apoi să plece. A avut motivele sale”, a adăugat președintele Barcelonei, care a vorbit și despre discuțiile din iarnă pe care le-a avut cu Alves: ”În ianuarie am primit un mesaj din partea lui. Ne-am întâlnit și am vorbit. Dar el nu va reveni la Barcelona”.

 

Sursa: eGaming.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.