Jump to content
Sign in to follow this  
ziADRiAN

Neymar a vorbit despre un eventual transfer: "Manchester? Da...sau poate Eibar!"

Recommended Posts

Neymar s-a ținut de glume în timpul unui interviu acordat pentru presa din Brazilia. Așa cum era de așteptat, reporterul a ajuns într-un final la o întrebare legată de viitorul jucătorului Barcelonei, iar răspunsul atacantului sud-american a fost unul spontan și amuzant.

 

Neymar și-a petrecut ultimele zile de vacanță în țara natală, participând la un turneu de fotbal pe plajă, dar și la mai multe evenimente. Ca de obicei, starul Barcelonei a fost în centrul atenției și a fost asaltat de jurnaliști.

Pentru că în această vară s-a vorbit destul de mult despre o eventuală plecare a brazilianului de pe Camp Nou în Premier League, Neymar a fost întrebat și despre planurile de viitor.

 

Jucătorul Barcelonei a lăsat să se înțeleagă că este fericit în Catalunya, dar nu a exclus posibilitatea de a părăsi formația lui Valvedere la un moment dat. "Orice se poate întâmpla în fotbal, nimeni nu știe" a precizat Neymar, apoi a lăsat să se înțeleagă că va pleca dacă lucrurile nu vor arăta prea bine în viitor.

Întrebarea care a urmat instant a fost legată despre o eventuală destinație."Manchester?" a întrebat simplu reporterul, ținând cont că s-a vorbit despre un transfer în Anglia. "Da...Manchester, sau cine știe, poate Eibar" a răspuns râzând Neymar.

Sursa: eGaming.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...