Sign in to follow this  
ziADRiAN

Neymar a vorbit despre un eventual transfer: "Manchester? Da...sau poate Eibar!"

1 post in this topic

Neymar s-a ținut de glume în timpul unui interviu acordat pentru presa din Brazilia. Așa cum era de așteptat, reporterul a ajuns într-un final la o întrebare legată de viitorul jucătorului Barcelonei, iar răspunsul atacantului sud-american a fost unul spontan și amuzant.

 

Neymar și-a petrecut ultimele zile de vacanță în țara natală, participând la un turneu de fotbal pe plajă, dar și la mai multe evenimente. Ca de obicei, starul Barcelonei a fost în centrul atenției și a fost asaltat de jurnaliști.

Pentru că în această vară s-a vorbit destul de mult despre o eventuală plecare a brazilianului de pe Camp Nou în Premier League, Neymar a fost întrebat și despre planurile de viitor.

 

Jucătorul Barcelonei a lăsat să se înțeleagă că este fericit în Catalunya, dar nu a exclus posibilitatea de a părăsi formația lui Valvedere la un moment dat. "Orice se poate întâmpla în fotbal, nimeni nu știe" a precizat Neymar, apoi a lăsat să se înțeleagă că va pleca dacă lucrurile nu vor arăta prea bine în viitor.

Întrebarea care a urmat instant a fost legată despre o eventuală destinație."Manchester?" a întrebat simplu reporterul, ținând cont că s-a vorbit despre un transfer în Anglia. "Da...Manchester, sau cine știe, poate Eibar" a răspuns râzând Neymar.

Sursa: eGaming.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.