Jump to content
Sign in to follow this  
ziADRiAN

Maxim a impresionat la primul meci în tricoul lui Mainz. ”A fost ca un șef pe teren”

Recommended Posts

Alexandru Maxim a jucat primul meci pentru Mainz, după transferul de la Stuttgart. Mijlocașul român a intrat pe teren imediat după pauză, în locul lui Brosinski, în amicalul pe care echipa sa l-a câștigat cu 2-1 cu Alemannia Aachen, și s-a remarcat imediat, el fiind lăudat apoi de jurnaliștii de la Bild.

 

Dacă la pauză scorul a fost 1-0 pentru Aachen, după golul lui Hammel, din minutul 8, Mainz a egalat imediat după reluare, prin japonezul Yoshinori Muto (minutul 47), iar, apoi, s-a impus, după reușita unui alt nou-venit, Viktor Fischer (minutul 71).

Cei de la Bild au remarcat însă atitudinea lui Maxim, care și-a asumat mai multe pase importante și, la fel ca la Stuttgart, a executat majoritatea cornerelor.

 

”A intrat în amicalul cu Aachen după pauză și a confirmat imediat. Alexandru Maxim a controlat din prima clipă mijlocul lui Mainz. Primele 45 de minute sunt dătătoare de speranță. Cu astfel de evoluții va fi un succesor demn al lui Yunus Malli, plecat la Wolfsburg, în iarnă, pentru 12,5 milioane de euro.

A primit aplauze la scenă deschisă din partea celor 2.600 de fani în minutul 58, atunci când a șutat puternic. Apoi, ca un adevărat regizor, a coordonat jocul, a executat cornerele, a distribuit baloanle și le-a dat indicații colegilor. Maxim a fost ca un șef pe teren”, au scris cei de la Bild despre mijlocașul român de 27 de ani, transferat de Mainz, în această vară, de la Stuttgart, în schimbul a trei milioane de euro.

Acesta a fost lăudat inclusiv de antrenorul Sandro Schwarz: ”Un mare fotbalist. Poți vedea cu ochiul liber cât de valoros este. Alexandru dă siguranță atunci când are mingea la picior”.

În amicalul cu Alemannia Aachen au evoluat și alți doi jucători importanți aduși de Mainz în această vară: portarul Rene Adler (venit liber de contract de la Hamburg) și extrema Viktor Fischer (venit de la Middlesbrough, în schimbul a trei milioane de euro).

Sursa: eGaming.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si asta s-a nascut talent si a murit speranta.. pacat de el, mie chiar imi placea cum juca in Romania.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...