Jump to content
Sign in to follow this  
ziADRiAN

Șumudică: "Dacă TAS schimbă clasamentul, FCSB are șanse să ajungă în grupele Ligii Campionilor"

Recommended Posts

TAS va începe miercuri dimineață judecata cazului care va decide campioana stagiunii 2016/2017 din Liga 1 și Marius Șumudică e convins că echipa lui Gigi Becali ar putea avea șanse de câștig la Laussane.

 

Fostul antrenor al Astrei e convins că tot acest caz a început din cauza neclarității regulamentului, dar o consideră campioană pe Viitorul. În cazul în care lucrurile s-ar schimba, Șumudică e de părere că FCSB ar putea pătrunde în grupele UEFA Champions League. Echipa roș-albastră ar intra pe ruta campioanelor la tragerea la sorți și datorită coeficientului ar evita nume grele ale Europei.

"Eu cred că regulamentul nu a fost ok. Există portițe în regulament și pot fi atacate. Cei de la TAS pot da verdictul. Din punctul meu de vedere, Viitorul a câștigat campionatul pe teren, dar și cei de la FCSB au o șansă și încearcă să o fructifice. Ar putea avea câștig de cauză cei de la FCSB în principiu datorită regulamentului, care e foarte prost întocmit. Eu consider că Viitorul a câștigat campionatul pe teren. Au avut cele mai multe puncte, e meritul lui Hagi, dar datorită regulametului orice e posibil. Dacă s-ar schimba clasamentul, FCSB va avea șanse mari să ajungă în grupele UEFA Champions League" a declarat Marius Șumudică într-o intervenție telefonică din cadrul emisiunii Fotbal Club.

 

Campion în Liga 1 cu Astra, Șumudică a analizat și lupta la titlu din Liga 1 în sezonul următor. CFR, Dinamo, FCSB și Viitorul sunt principalele candidate.

"Nu știu, e greu de spus, e început de drum și fiecare echipă are atuurile ei și problemele ei. În momentul de față nu pot să spun, dar cred că cei de la FCSB vor câștiga campionatul. N-am niciun fundaș central să-i dau lui Gigi Becali. Și eu am adus un fundaș central din România (nr. Cristi Săpunaru)" a mai precizat fostul antrenor al Astrei.

 

Sursa: eGaming.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...