Sign in to follow this  
ziADRiAN

Șumudică: "Dacă TAS schimbă clasamentul, FCSB are șanse să ajungă în grupele Ligii Campionilor"

1 post in this topic

TAS va începe miercuri dimineață judecata cazului care va decide campioana stagiunii 2016/2017 din Liga 1 și Marius Șumudică e convins că echipa lui Gigi Becali ar putea avea șanse de câștig la Laussane.

 

Fostul antrenor al Astrei e convins că tot acest caz a început din cauza neclarității regulamentului, dar o consideră campioană pe Viitorul. În cazul în care lucrurile s-ar schimba, Șumudică e de părere că FCSB ar putea pătrunde în grupele UEFA Champions League. Echipa roș-albastră ar intra pe ruta campioanelor la tragerea la sorți și datorită coeficientului ar evita nume grele ale Europei.

"Eu cred că regulamentul nu a fost ok. Există portițe în regulament și pot fi atacate. Cei de la TAS pot da verdictul. Din punctul meu de vedere, Viitorul a câștigat campionatul pe teren, dar și cei de la FCSB au o șansă și încearcă să o fructifice. Ar putea avea câștig de cauză cei de la FCSB în principiu datorită regulamentului, care e foarte prost întocmit. Eu consider că Viitorul a câștigat campionatul pe teren. Au avut cele mai multe puncte, e meritul lui Hagi, dar datorită regulametului orice e posibil. Dacă s-ar schimba clasamentul, FCSB va avea șanse mari să ajungă în grupele UEFA Champions League" a declarat Marius Șumudică într-o intervenție telefonică din cadrul emisiunii Fotbal Club.

 

Campion în Liga 1 cu Astra, Șumudică a analizat și lupta la titlu din Liga 1 în sezonul următor. CFR, Dinamo, FCSB și Viitorul sunt principalele candidate.

"Nu știu, e greu de spus, e început de drum și fiecare echipă are atuurile ei și problemele ei. În momentul de față nu pot să spun, dar cred că cei de la FCSB vor câștiga campionatul. N-am niciun fundaș central să-i dau lui Gigi Becali. Și eu am adus un fundaș central din România (nr. Cristi Săpunaru)" a mai precizat fostul antrenor al Astrei.

 

Sursa: eGaming.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.