Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Real Madrid și-a luat măsuri înainte de a-l lăsa pe James la Bayern

Recommended Posts

5967183d95f9cfae28fa847d

 

 

James Rodriguez a fost cedat de Real Madrid, în această săptămână, la Bayern Munchen,sub formă de împrumut pentru două sezoane. Campioana Europei a acceptat însă să-l cedeze pe columbian după ce, conform Marca, și-a luat o măsură de precauție - i-a prelungit contractul jucătorului cu încă un an.

 

Actuala înțelegere a lui James cu Real Madrid urma să expire în 2020, un an după încheierea împrumutului la Bayern. Chiar dacă bavarezii au opțiunea de a-l transfera definitiv, în schimbul a 35 de milioane de euro, aceștia ar fi putut forța reducerea acestei sume, în condițiile în care jucătorul urma să intre ultimele șase luni de contract peste jumătate de an.

 

În acești doi ani pe care James îi va petrece pe Allianz Arena, Bayern va trebui să plătească 30 de milioane de euro. Nemții vor achita Realului, pentru împrumutul jucătorului, câtecinci milioane de euro pe sezon și, în plus, s-au angajat să-i suporte și salariul acestuia, care se ridică la aproximativ zece milioane de euro pe an.

 

În ceea ce privește posibilitatea unui transfer definitiv, directorul executiv al lui Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, a confirmat că jucătorul ar putea semna, în 2019, un contract pe trei ani pe clubul din Munchen.

 

50 de milioane de euro este cota lui James Rodriguez în acest moment. El a fost transferat însă de Real Madrid pentru 75 de milioane de euro, după Cupa Mondială din 2014, asta după ce, cu un an înainte, AS Monaco plătea pentru el 45 de milioane de euro, pentru a-l aduce de la FC Porto.

 

Envigado (Columbia) și Banfield (Argentina) au fost cluburile pentru care sud-americanul a mai evoluat înainte de a ajunge în Portugalia, pe ”Dragao”.

 

Sursa: DIGI

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...