Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Giroud, sceptic în privința viitorului său la Arsenal. Destinația francezului

Recommended Posts

59661ef895f9cf5b83c377a2

 

 

 

Olivier Giroud recunoaște că este foarte posibil să fi jucat ultimul său meci pentru Arsenal în timp ce interesul lui Everton pentru el este tot mai elocvent. Cum viitorul lui este în dubiu pe ”Emirates”, internaționalul francez spune că o despărțire în momentul de față este o opțiune serioasă.

 

Atacantul francez este sceptic în privința viitorului său la Arsenal după ce Alexandre Lacazette a fost adus de la Olympique Lyon pentru 60 de milioane de euro. El pune la îndoială faptul că va continua pe ”Emirates”. A discutat despre o eventuală mutare la prezentarea celui de-al treilea echipament al echipei într-un eveniment care a avut loc în Sydney (Australia). ”Este o opțiune să fiu sincer cu tine. Sunt aici (n.r. Sydney) în perioada de pregătire pentru că am vrut să călătoresc. Unii oameni m-au întrebat dacă o să vin aici și le-am spus că nu aveam de ce să ratez acest moment. Încă sunt jucătorul lui Arsenal și pentru moment sunt aici, așa că vreau să mă pregătesc bine pentru sezonul. Despre o eventuală plecare nu știu ce să zic, vom vedea, vorbim mai târziu“, a spus francezul.

 

Giroud a părut resemnat că va părăsi clubul. ”Au trecut cinci ani de când sunt aici. Ar putea fi al șaselea meu an, dar să vedem. Am avut o primire uimitoare din partea fanilor și din partea clubului, astfel că au fost cinci ani uimitori pentru mine. Nu voi uita și voi păstra vie amintirea fanilor, indiferent ce se va întâmpla. Vom vedea ce se va întâmpla vizavi de viitorul meu, eu sunt încă jucătorul lui Arsenal, așa că voi încerca să fiu profesionist. Eu mi-am făcut treaba pe teren până acum. Voi încerca să mă pregătesc bine pentru sezonul următor, asta este cel mai important lucru pentru mine“, a mai adăugat jucătorul.

 

 

În vârstă de 30 de ani, Giroud a sosit de la Montpellier în 2012 și a câștigat la ”tunari” trei Cupe ale Angliei și două Supercupe. Francezul ar putea face pereche cu Wayne Rooney care a părăsit-o pe Manchester United pentru a reveni la Everton după o pauză 13 ani. Wayne Rooney speră ca revenirea să-l propulseze din nou la naţionala Angliei, pentru care nu a mai jucat din noiembrie 2016 din cauza minutelor tot mai puţine jucate la Manchester United.

 

Sursa: DIGI

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...