Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Chelsea nu își mai permite să rateze un transfer: au mărit oferta pentru Aubameyang

Recommended Posts

5965f6cb95f9cf5783c3779e

 

 

Antonio Conte este convins că Pierre-Emerick Aubameyang s-ar plia de minune în atacul lui Chelsea astfel că șefii de pe ”Stamford Bridge” au înaintat o ofertă de 80 de milioane de euro pentru gabonez.

 

Conducerea lui Chelsea nu vrea să-l mai dezamăgească încă o dată pe managerul italian după ce au întârziat oferta pentru Romelu Lukaku, ajuns între timp în curtea lui Manchester United. După acel episod, presa din Anglia a notat că Antonio Conte nu a fost deloc mulțumit că oferta lui Chelsea a egalat-o pe cea înaintată de United de abia atunci când era prea târziu. Ca și atacantul gabonez să nu-i ”alunece” printre degete și să semneze în această vară cu altă formație, în cursul zilei de marți, clubul din Londra a trimis o ofertă concretă și profitabilă pentru Borussia Dortmund: 80 de milioane de euro.

 

Paris Saint Germain şi AC Milan sunt celelalte cluburi care îl doresc pe Pierre-Emerick Aubameyang. Pe lângă cele două, şi Manchester City e interesată de această mutare în premier League a atacantului gabonez, la fel ca şi Liverpool. Chelsea este în pole-position datorită ofertei de 80 de milioane de euro în momentul de față dar are și avantajul că îi poate oferi jucătorului de 28 de ani salariul pe care îl cere: 12 milioane de euro. AC Milan este dispusă să îi dea anual 8 milioane de euro, ceea ce ar însemna cel mai mare salariu din Serie A. Crescut la Milan, atacantul a fost împrumutat de către ”rossoneri”, pe rând, la Dijon, Lille, Monaco și Saint-Etienne, iar, apoi, a fost cedat definitiv, în 2012, la ultimul club menționat, pentru doar 1,8 milioane de euro, după ce nu a convins în sezoanele petrecute în Franța. Odată transferat la ”verzi”, gabonezul a ”explodat”, iar golurile marcate i-au determinat pe cei de la Borussia Dortmund să-l cumpere în 2013, cu 13 milioane de euro, după finala Ligii Campionilor, pierdută în fața lui Bayern, pe Wembley. În prezent, Aubameyang este cotat la 65 de milioane de euro, pe site-ul transfermarkt.de.

 

 

Romelu Lukaku s-a alăturat celor de la Manchester United într-o mutare care s-a ridicat la 85 de milioane de euro plus alte 15 milioane de euro bonusuri de performanță, doar că cei de la Chelsea au decis, în urma unei ședințe care a avut loc chiar în timpul perfectării înțelegerii, să egaleze oferta ”diavolilor”. Hotărârea aceasta se pare că a venit prea târziu, pentru că ”diavolii” au anunțat la scurt timp perfectarea înțelegerii. Conte s-a declarat dezamăgit că a pierdut cursa pentru afacerea ”Lukaku” și că se simte trădat de jucătorul belgian și de impresarul acestuia, Mino Raiola. Conte și Lukaku au vorbit frecvent în ultimele săptămâni și italianul trăia cu impresia că jucătorul se va alătura campioanei Angliei.

 

Sursa: DIGI

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...