Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Șanse mici ca Alibec să joace titular duminică. Anunțul făcut de Dică și ce spune de concurența cu Gnohere

Recommended Posts

5967135795f9cfa428fa847d

 

 

Harlem Gnohere are mari șanse să fie titular în fața lui Denis Alibec în primul meci oficial al lui FCSB din acest sezon, cel cu FC Voluntari din prima etapă a Ligii 1. Cel puțin asta a lăsat de înțeles antrenorul Nicolae Dică, atunci când a fost întrebat despre concurența dintre cei doi atacanți din lotul său.

 

Noul tehnician al ”roș-albaștrilor” a explicat că, din cauza faptului că Alibec a revenit târziu după problemele medicale pe care le-a avut, acesta nu este încă 100% pregătit.

 

”Denis, în momentul de față, vine după o accidentare, el a prins doar ultimul joc de pregătire, în care a jucat 30 de minute, se antrenase cu două zile înainte cu echipa, doar două zile și cu el trebuie să avem răbdare.

 

În momentul de față nu este 100% pregătit fizic pentru a juca 90 de minute.

 

Concurența asta îmi place, pentru că îi văd la antrenament și muncesc amândoi foarte mult și este un lucru pozitiv pentru echipă”, a declarat Nicolae Dică, miercuri, la Fotbal Club, ÎN DIRECT la Digi Sport.

 

Înaintea ultimului amical din această vară al FCSB-ului, în care a jucat în repriza secundă, Denis Alibec anunța însă că este apt de joc:

 

”Nu știu cine va juca, vom vedea. Eu sunt apt de joc, dar nu decid eu cine va juca și cine nu. Dacă va fi nevoie, probabil vom juca și amândoi”, susținea atacantul de 26 de ani venit în iarnă de la Astra.

 

9 goluri și 4 pase de gol a reușit Alibec în 15 meciuri jucate pentru FCSB, sezonul recent încheiat.

 

3 milioane de euro este cota de piață a lui Alibec, conform transfermarkt.com.

 

FCSB - FC Voluntari e ÎN DIRECT la Digi Sport 1, duminică, de la 21:00.

 

Sursa: DIGI

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Pff...fcsb iar a facut  prea multe transferuri si saracul antrenor nici nu stie cu cine sa joace....indiferent daca poate Alibec sa joace sau nu,  fcsb inca are probleme mari in lot...si va mai dura pana va avea un lot omogen, obisnuit sa joace impreuna. Singurul lucru bun e ca au scapat de Tamas

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...