Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Încă un transfer la Astra! A refuzat să joace în preliminariile UCL pentru a fi trecut pe lista UEFA

Recommended Posts

5966793c95f9cf0088c377a0

 

Astra Giurgiu a anunţat transferul fundaşului muntenegrean Risto Radunovic, care a semnat un contract pe trei ani cu "alb-negrii".

 

"Campion al Muntenegrului, sezonul trecut, cu Podgorica, fundaşul stânga Risto Radunovic a semnat pentru următorii trei ani cu Astra, actele fiind parafate în seara zilei de miercuri", se arată pe site-ul clubului din Giurgiu.

 

Radunovic (25 de ani) este fost internaţional de tineret al Muntenegrului.

 

Cu o zi înaintea primului meci din turul doi preliminar al Europa League, oficialii celor de la Astra mai pot bifa un transfer. Este vorba despre Risto Radunovic (25 de ani), un fundaș stânga de la Buducnost Podgorica, echipa campioană din Muntenegru.

 

Mutarea a fost dezvăluită de către Bogdan Apostu, fostul jucător actual agent de jucători.

 

”A refuzat să joace meciurile de Champions League contra lui Partizan Belgrad pentru a putea fi trecut pe lista UEFA, la Astra. Dacă ar fi jucat, nu mai putea evolua pentru Astra în tururile preliminare.

 

Vine astăzi, este deja în avion”, a declarat Bogdan Apostu, pentru ProSport LIVE.

 

Radunovic se află de mai de mult pe lista de achiziții a giurgiuvenilor. Fundașul a evitat să le dea un răspuns celor de la Astra, pentru că mai negocia în paralel și cu Arsenal Tula. Până la urmă, muntenegreanul se pare că a decis să vină în Liga 1.

 

Sursa: DIGI

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Degeaba face Astra transferuri. A pierdut prea multi jucatori importanti plus ca a plecat Sumudica. Astra sa se roage sa prinda un loc in play off anul acesta. Tare sunt curios care va fi evolutia CFR-ului...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...