DanielDaniell

[Portofoliu] D4N14

7 posts in this topic

Salut, nu de mult m-am apucat de lucrat in photoshop. As vrea parerile voastre si sfaturi sa vad cat de bine stiu photoshop pana in momentul actual. Multumesc!

Link:

W0oshSc.png76i3vST.pngOdSxyOW.pngqk5Ymay.pngBKhsIC5.png

 

tPy4jtA.pngtaX6dDY.png

  • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joaca-te mai mult cu optiunile pe care ti le da ps-ul pentru ca o sa faca avatarele sa se vada mai clar, sa iasa in evidenta, sa-i dea o culoare mai potrivita. Si concentreaza-te mai mult pe claritate. La joker de exemplu ar arata mult mai bine sa se vada clar(fata lui) si sa iasa in evidenta cu ceva, decat sa fie textura aia peste. Plus ca textul ala n-are ce cauta, incearca sa eviti textul cat de mult posibil pentru ca e greu de "nimerit" si poti strica ceva bun pentru un rahat de text.

Daca iti place sa faci semnaturi, pot sa-ti zic doar "fa tutoriale", altceva nu stiu pentur ca detest sa fac semnaturi :)

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru inceput, acesta mi se pare cel mai reusit: BKhsIC5.png Desi nu stiu exact c ai lucrat tu la  el si ce era deja facut.

 

Asa cum mi s a spus si mie, cum le a fost spus si colegilor mei, pentru inceput ar fi bine sa lasi de oparte textul si sa te axezi pe tutoriale care sa te ajute sa ti formezi un stil propriu. Mult succes!

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

@DRGN la acea imagine  am luat de pe net fundalul pe care l-am editat cu smudge tool si imaginea acelui personaj  , am taiat din alta poza stelele si le am pus pe fundal. Am modificat putin culorile si am dat cu putin brush tool. Este facuta de mine . O sa revin cu alte imagini .

Va multumesc pentru sfaturi!

Edited by DanielDaniell
  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

                                                                                                      zH9FJOI.pngihjq3Zg.png

                                                                                          

 Salut! As vrea cateva pareri daca se poate . Din punctul meu de vedere am evoluat putin dar tot mai trebuie sa lucrez . Puteti sa vedeti defectele pe care le am si sa imi recomandati un tutorial bun? 

 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Incearca sa lasi zona fetei fara prea multe efecte, sa se vada.

Si tutoriale...orice e bun, depinde ce te intereseaza. Alea de la creativemonekyz sunt foarte bune. Sunt vreo 12 cred si daca le faci pe toate ajungi la un nivel ceva mai ridicat in ps, pentru ca o ia de la 0 si face tot foarte usor si etc (si e si in romana :D ). In rest nu stiu sa-ti recomand un tutorial anume. Eu cand am nevoie ma uit pe canalul de YT PHlearn. Lucreaza foarte curat si explica absolut tot ce face, si au cateva sute de tutoriale.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.