Sign in to follow this  
miLan

Aplicația Google Trusted Contacts îți ține în siguranță persoanele importante

1 post in this topic

Google-Trusted-Contacts-1170x644.jpg

 

Google Trusted Contacts a fost lansată în urmă cu ceva timp pe Android, dar îndrăgita aplicație este acum disponibilă și pentru utilizatorii de iPhone.

 

 

Dacă ți-ai făcut vreodată griji de o persoană apropiată, sigur ți-ai fi dorit să știi unde se află sau dacă a ajuns acasă în siguranță. În acest scop, a fost creată aplicația gratuită Google Trusted Contacts, un progrămel simplu de utilizat care te ajută să ții legătura cu prietenii apropiați și cu familia. Utila mai ales dacă ai un copil mic, aplicația te ajută să localizezi imediat pe cineva, dacă își dă acordul.

 

 

 

Deși există foarte multe servicii online care te ajută să localizezi un telefon sau o tabletă, multe dintre ele s-ar putea să fie dificil de utilizat comparativ cu Google Trusted Contacts. Aplicația lansată în decembrie 2016 pentru Android, tocmai a ajuns în Apple AppStore și aduce pe iOS aceeași funcționalitate utilă.

 

 

După ce ți-ai instalat aplicația, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ți definești o listă de contacte în care ai încredere. Acestea vor putea să te localizeze în câteva scenarii foarte bine definite. În primul rând, îți pot cere oricând să știe unde ești. Printr-o notificare, poți refuza respectiva cerere, dar dacă trece o perioadă predefinită de genul 5 minute în care nu ai răspuns, persoana va primi informațiile de locație. Ține de tine să definești cât timp să treacă până când locația îți este partajată automat.

 

 
 

 

Nu contează dacă telefonul tău este sau nu închis. Ultima ta locație este salvată pe serverele Google, iar unul sau mai multe contacte din Google Trusted Contacts poate avea acces la ea. Dacă simți că te afli într-o situație periculoasă, printr-un buton îți poți partaja în timp real locația cu toate persoanle din listă. Pentru a descărca noul utilitar gratuit de la Google, folosește aceste link-uri de  iTunes App Store și Google Play.

 

 

Google-Trusted-Contacts-a

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.