Sign in to follow this  
miLan

AMD anunță programul de testare Radeon Software Vanguard

1 post in this topic

radeon-vanguard.jpg

 

V-ați săturat să vă treziți cum cel mai nou update de driver AMD aduce mai multe probleme decât le rezolvă? Eh, de acum înainte nu va mai trebui să așteptați lansarea, pentru că AMD a dezvăluit un program de testare dedicat comunității.

Programul se numește Radeon Software Vanguard și caută în acest moment recruți care să se ocupe de testarea viitoarelor variante de driver pentru plăcile video făcute de companie. Cei care sunt curioși se pot înregistra folosind formularul de pe pagina principală, după care vor trebui să aștepte să fie admiși.

AMD se bazează pe feedback-ul celor care fac parte din Radeon Software Vanguard pentru a îmbunătăți driverele viitoare și funcțiile adiționale prezente în suita de software. La urma urmei, nu e de parcă AMD ar avea tocmai resurse infinite pentru a efectua teste la fel de ample, ca Nvidia, a cărui drivere doar ocazional provoacă dureri de cap și tristețe.

Ar fi locuri numeroase în care AMD mai poate îmbunătăți suita sa software. Spre exemplu, în cea mai recentă variantă a sa, Radeon ReLive generează fișiere complet neutilizabile pentru editare video, care nici măcar nu își pot comunica numărul de cadre pe secunde în mod coerent.

Dacă va și avea resursele să pună în aplicare tot acel feedback, nu putem decât să sperăm.

 

zonait.tv

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.