Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Viktoria Plzen - FCSB 1-4. Roș-albaștrii au făcut spectacol în Cehia și visează la grupele UCL

Recommended Posts

598230ad95f9cf405b91b8c9

 

 

La Plzen, FCSB a făcut spectacol și s-a calificat în play-off-ul Champions League după succesul clar din Cehia, scor 4-1.

 

Vicecampioana României a fost la un pas să primească gol după doar 18 secunde, atunci când Kopic a ratat prima mare ocazie a manşei secunde din turul trei preliminar UEFA Champions League.

 

Prima replică a roş-albaştrilor a venit de la Alibec. Atacantul care a primit banderola înapoi a intrat în careul cehilor, dar Enache n-a ajuns la minge.

 

Apoi, Mihai Bălaşa a deschis scorul pentru FCSB, cu o torpilă de la mare distanţă, iar echipa lui Dică era cu un picior în play-off.

 

Şase minute mai târziu, Bălaşa a primit o nouă lovitură liberă, iar antrenorul lui Plzen nu a mai avut curajul să se uite. De această dată, fundaşul a trimis puţin pe lângă poartă.

 

Nici Denis Man nu a reuşit să bage mingea în poartă din poziţie ideală, cu cinci minute înainte de pauză.

 

La jumătatea reprizei secunde, greşeala lui Momcilovic i-a permis Viktoriei Plzen să egaleze, iar jucătorii lui Dică erau obligaţi din nou să atace.

 

Au urmat apoi opt minute de senzaţie pentru FCSB. Teixeira i-a adus din nou pe români în avantaj, Alibec a dat o pasă de geniu pentru Florin Tănase şi tot el a transformat impecabil un penalty, ducând scorul la 4-1 în favoarea roş-albaştrilor.

 

Sursa: DIGI

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...