Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

APOEL - Viitorul 4-0. Trei goluri primite în prelungiri. Echipa lui Hagi va continua în play-off-ul Europa League

Recommended Posts

59822a6a95f9cfa95a91b8c9

 

 

Viitorul a pierdut la scor returul cu APOEL. Deși după primele 90 de minute scorul a fost 1-0 pentru gazde, ciprioții au marcat de 3 ori în prima repriză de prelungiri și au obținut calificarea.

 

După succesul cu 1-0 din tur, Viitorul a avut un start nebun la Nicosia, în meciul decisiv pentru calificarea în playoff-ul UEFA Champions League. În primele şapte minute, Florinel Coman şi Tîru au fost aproape să deschidă scorul pentru echipa lui Hagi.

 

În minutul 19, Florinel Coman a mai avut o şansă de gol, dar a fost blocat. Prima ocazie a lui Apoel a venit de la fostul internaţional belgian, De Camargo, care nu l-a surprins însă pe Rîmniceanu.

 

Repriza secundă a început cu Apoel în atac. Rîmniceanu a respins în bară o execuţie deviată, iar în minutul 53, Carlao a deschis scorul după o fază fixă. Tot după un corner, Viitorul putea egala, trei minute mai târziu. Marius Constantin a trimis pe lângă. În minutul 73, Rîmniceanu a ieşit greşit pe o centrare, dar echipa lui Hagi a avut noroc. Viitorul putea da lovitura chiar înainte de finalul timpului regulamentar. Chiţu nu a ajuns la pasa lui Herea.

 

Prima repriză suplimentară a fost de coşmar pentru Viitorul, care a primit două goluri într-un minut, de la Merkis şi De Camarago. S-a făcut şi 4-0 în finalul reprizei, iar echipa lui Hagi a terminat în genunchi cursa din preliminariile UEFA Champions League. Campioana României merge acum în playoff-ul Europa League.

 

Sursa: DIGI

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...