Sign in to follow this  
miLan

Google Search primește o aplicați de mobil „ușoară”

1 post in this topic

Google-lite.png

 

Google a trecut în mod oficial pe lista companiilor care și-au dat seama că poate nu toată lumea își cumpără un telefon cu mai multă stocare ca un PC. Ca urmare, anunță lansarea unei variante Lite a aplicației sale de căutare, cea care este preinstalată obligatoriu pe toate telefoanele Android, și mult noroc să o dezinstalați.

Varianta nu este încă una completă, așa că n-ar trebui să vă așteptați ca deodată să aveți câteva sute de MB în plus pe telefon. Deocamdată această aplicație este încă în faza experimentală pe undeva prin Indonezia, și probabil nu va fi gata pentru o implementare deplină, la nivel internațional, prea curând. Iar atunci, nu este clar dacă va fi inclusă ca standard în telefoanele de pe piață, fiindcă atunci ar fi mai puțin motiv să treci la un model cu mai mult spațiu de stocare, după ce update-urile aplicației îți fac mobilul neîncăpător.

Google Search Lite mai include alte funcții Googleiene, precum traduceri, vreme, știri și un browser web ce permite încărcarea ca standard a site-urilor într-un format lite, ce nu va consuma prea multă lățime de bandă.

Dacă vreți să testați chiar voi această variantă de Google Search, o puteți găsi chiar aici. Va funcționa pe orice variantă de Android de la 4.2 și până la 7.0. APK-ul ocupă nici 4MB, dar nu știu să vă spun cât va cântări varianta finală.

 

zonait.tv

Edited by miLaneZ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.