Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Oferta pentru care Asensio ar putea să o părăsească pe Real

Recommended Posts

5996ec0895f9cf6dd2e342e8

 

 

Marco Asensio este jucătorul momentului la Real Madrid, iar prestaţiile noului idol de pe Santiago Bernabeu i-au determinat pe oficialii lui Arsenal să ia în considerare posibilitatea de a-i plăti clauza de reziliere a contractului, în valoare de 80 de milioane de euro.

 

Potrivit Don Balon, conducerea campioanei Spaniei şi a Europei se teme că l-ar putea pierde pe fotbalistul de 21 de ani în acelaşi fel în care rivalii de la FC Barcelona au fost nevoiţi să accepte despărţirea de Neymar, a cărui clauză de 222 de milioane de euro a fost plătită de Paris St. Germain.

 

De altfel, conştient de interesul "tunarilor", Asensio a cerut acum câteva zile o întâlnire de urgenţă cu şefii Realului, sperând să obţină un salariu mai mare.

 

Arsene Wenger încă speră ca Alexis Sanchez să continue alături de londonezi, dar în cazul în care chilianul va pleca până la urmă de pe Emirates, principalul obiectiv ar putea deveni Asensio, scrie sursa citată. Mai ales că suma de 80 de milioane pentru un jucător cu potenţialul spaniolului nu este considerată exagerată.

 

Totuşi, Asensio nu are în plan o despărţire de Real. Internaţionalul spaniol se simte excelent în echipa lui Zinedine Zidane, iar noul sezon îi va oferi cu siguranţă mai multe şanse de juca, după ce, în stagiunea precedentă, a evoluat de 38 de ori în toate competiţiile, marcând 10 goluri.

 

 

 

Sursa: DIGI

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...