Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Ultrașii Legiei nu i-au iertat nici de această dată pe cei de la UEFA. Coregrafia realizată la meciul cu Sheriff

Recommended Posts

5996b13995f9cf33cfe342e8

 

 

Chiar dacă jucătoriei Legiei Varșovia n-au reușit să obțină decât un 1-1 cu Sheriff Tiraspol pe teren propriu, în prima manșă a play-off-ului Europa League, suporterii clubului polonez s-au remarcat din nou printr-o coregrafie prin care i-au atacat din nou pe cei de la UEFA.

 

După ce Legia a fost amendată în urma coregrafiei de la meciul cu Astana, din preliminariile Ligii Campionilor, în care era ilustrată o scenă care făcea trimitere la Revolta din Varșovia din al doilea Război Mondial, ultrașii polonezi au batjocorit sigla UEFA, afișând pe aceasta un porc fioros care adună într-un bol banii încasați de la clubul din Varșovia.

 

Pe lângă acea imagine în jurul căreia fanaticii suporteri au aprins torțe, ei au afișat și mesajul ”Și amenda de 35.000 de euro merge la...”, făcând trimitere la suma cu care UEFA a sancționat clubul, după ce s-a întâmplat cu Astana.

 

La respectiva partidă din al treilea tur preliminar al Ligii Campionilor, moment în care se împlineau 73 de ani de la operațiunea de rezistență a polonezilor în fața naziștilor, fanii au realizat au realizat o coregrafie extrem de dură cu un soldat german în timp ce îi ține pistolul la tâmplă unui copil. Sub această ilustrație, apărea mesajul: ”În timpul Revoltei din Varșovia, germanii au ucis 160.000 de oameni. Mii dintre aceștia au fost copii”.

 

Referitor la coregrafia de la meciul cu Sheriff Tiraspol, nu este prima dată când fanii Legiei apelează la acel porc îmbrăcat într-o cămașă pe care apare simbolul monedei Euro. Polonezii s-au folosit de respectiva imagine și după ce echipa lor favorită a fost exclusă din Liga Campionilor, după un duel cu Celtic, în turul al treilea preliminar, asta deși a trecut de formația scoțiană cu scorul de 6-1 la general.

 

5996b16195f9cf40cfe342e9

 

”Pentru că fotbalul nu contează. Banii, da”, a fost mesajul lor de atunci, după ce Legia a pierdut la masa verde, întrucât a utilizat în acea dublă un jucător neeligibil.

 

Sursa: DIGI

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...