Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Budescu a revenit la antrenamente și va putea evolua cu Juventus! Anunțul făcut de Dică în privința lui Bălașa

Recommended Posts

5997118495f9cf3ed3e342ea

 

 

Constantin Budescu a revenit la antrenamentele FCSB, iar Nicolae Dică se gândește să-l folosească pe mijlocașul de atac în meciul de sâmbătă cu Juventus București, pentru a putea avea măcar câteva minute jucate înainte de returul cu Sporting Lisabona, din play-off-ul Champions League.

 

"Budi a revenit la antrenament. S-a pregătit normal cu echipa de ieri. Eu vreau să joace câteva minute mâine şi apoi să îl avem la meciul cu Sporting, în funcţie de cum se simte.

 

Cum am vorbit cu Teixieira, aşa voi sta de vorbă şi cu Budi, să îmi spună exact dacă poate. Jucătorii simt cel mai bine", a declarat Nicolae Dică, în conferința de presă premergătoare meciului cu Juventus București.

 

Budescu a ajuns la FCSB în această vară și a evoluat în 3 meciuri pentru roș-albaștri, reușind să înscrie două goluri și să le ofere colegilor o pasă de gol.

 

Jucătorul de 28 de ani s-a accidentat la meciul tur cu Plzen și a lipsit de pe gazon timp de 3 săptămâni.

 

Tehnicianul de 37 de ani a confirmat informația oferită zilele trecute de digisport.ro, conform căreia Bălașa nu va putea fi recuperat și nu va evolua astfel în returul cu Sporting.

 

"Pe Bălaşa nu avem cum să îl recuperăm. Are o mică ruptură şi a mai avut probleme în acea zonă", a mai spus Dică.

 

La rândul său, Bălașa s-a accidentat în meciul din etapa trecută de Liga 1 cu Astra și va lipsi de pe gazon timp de două săptămâni.

 

În vârstă de 22 de ani, Bălașa a ajuns la FCSB la începutul anului și a evoluat pentru roș-albaștri în 23 de meciuri, reușind să marcheze un gol.

 

Sursa: DIGI

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...