Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Ce se ascunde în spatele deciziei lui Contra: ”Albin arăta ca Doroftei după meciul cu Balbi”

Recommended Posts

5996eaee95f9cf5fd2e342e8

 

 

Venit în urmă cu doar câteva săptămâni la Dinamo, Juan Albin a fost dat afară de Cosmin Contra, în această săptămână. Antrenorul ”câinilor” s-a limitat să spună că a fost vorba doar despre un act de indisciplină, dar, între timp, au început să apară mai multe detalii.

 

Potrivit anumitor informații, uruguayanul de 31 de ani ar fi petrecut într-un club din centrul Bucureștiului, acolo unde, apoi, s-ar fi implicat și într-o bătaie din care a ieșit foarte șifonat. Pentru ca antrenorul Contra și coechipierii săi să nu vadă urmele conflictului, el ar fi refuzat să se mai prezinte la antrenamentul de miercuri, chiar dacă tehnicianul nu l-a învoit.

 

”Albin a mers într-un club din centrul Bucureştiului şi a încasat-o. Urmele unui contact mai dur i-au rămas pe faţă. Şi nu s-a aflat la prima ieşire de acest gen. Arăta ca Doroftei după meciul cu Balbi (n.r. - Leonard Doroftei, la primul meci cu Raul Balbi)”, ar fi dezvăluit o sursă apropiată de club, pentru ProSport.

 

”Şi în interiorul hotelului, dar şi în parcarea hotelului RIN din Otopeni, Albin a purtat numai ochelari de soare în cursul zilei de miercuri. Ochelarii i-a purtat pentru a masca o vânătaie din dreptul ochiului drept. Ochelarii nu-i puteau ascunde şi buza umflată pe care o avea. Avusese o noapte de pomină”, ar mai fi zis respectiva sursă.

 

Fost atacant la Dinamo, Marius Niculae a anticipat bine motivul pentru care Albin a fost dat afară de Contra.

 

”Cred că problemele sunt mult mai complexe decât faptul că a lipsit de la un antrenament. Ei se cunosc de la Getafe, de la Petrolul. Albin e un jucător de valoare, care putea face diferența. Altele au fost motivele. Bănuiesc că viața extrasportivă reprezintă motivul real pentru care Contra a renunțat la el”, a spus Marius Niculae la Digi Sport.

 

”Acum două seri, Albin mi-a transmis printr-un mesaj că e obosit fizic și psihic. Are niște probleme familiale care îl împiedică să dea randamentul maxim. I-am zis să se ducă a doua zi la antrenament și că vom vorbi abia după antrenament.

 

Nu s-a dus la antrenament și atunci, din punctul meu de vedere, a fost factorul care m-a făcut să iau decizia să ne despărțim de Juan Albin. M-am întâlnit în secunda 2 cu Adi Mutu și i-am transmis decizia mea.

 

Niciun jucător nu stă deasupra unei echipe sau unui club. L-am înțeles pe Albin, dar indisciplina nu are loc la mine la echipă, indiferent de statutul unui jucător”, a fost explicația pe care Cosmin Contra a oferit-o în conferința de presă organizată miercuri.

 

6 meciuri a jucat Albin în actualul sezon pentru Dinamo - 4 în Liga 1 și 2 în Europa League. El a fost titular cu Viitorul, Gaz Metan și CSM Poli Iași, iar cu CFR Cluj și în cele două jocuri cu Athletic Bilbao a intrat ca rezervă.

 

Sursa: DIGI

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...