Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

"Sunt pregătit şi aştept să joc"! Planic a aterizat în România! Va semna chiar în ziua marelui meci cu Sporting

Recommended Posts

599d509095f9cf5f182f962d

 

 

"Fizic sunt pregătit și aștept să joc. N-am vorbit cu nimeni de la echipă, doar managerul meu a vorbit cu Steaua. Sper ca Steaua să facă un joc bun diseară, a făcut un meci bun în tur. O să fie mai ușor să mă acomodez pentru că este Momcilovic aici", a spus Planic, conform sport.ro.

 

Nicolae Dică a primit o veste bună în ziua marelui meci cu Sporting. Aşa cum digisport.ro v-a anunţat în exclusivitate, Bogdan Planic, fundașul dorit de FCSB în ultimele două luni, a ajuns în România și urmează să semneze cu echipa lui Gigi Becali.

 

În următioarele ore, sârbul de 25 de ani va efectua vizita medicală, anunță Gazeta, urmând să semneze chiar azi cu roș-albaștrii. ”Sperăm să vină! Până nu va semna, nu e nimic sigur”, a susținut Dică, într-o conferință de presă.

 

Doleanța tehnicianului a fost ascultată de patronul echipei care a ajuns la un numitor comun cu fotbalistul. În vârstă de 25 de ani, Planic a ajuns la Vojvodina în 2016 de la OFK Belgrad și a mai evoluat în cariera sa pentru Sloboda Uzice, FK Bezanija și Steaua Roșie Belgrad.

 

34 de meciuri și un gol are Planic în sezonul trecut pentru echipa din Novi Sad.

600.000 de euro este cota de piață a lui Planic, conform transfermarkt.com

 

Bogdan Planic se alătură astfel celorlalți 13 jucători aduși în această vară de Gigi Becali: Florinel Coman, Artur Jorge, Romario Benzar, Dragoș Nedelcu, Constantin Budescu, Filipe Teixeira, Junior Morais, Ionuț Larie, Cătălin Golofca, Andrei Vlad, Robert Grecu, Toma Niga și Paul Szecui; plus Daniel Benzar, revenit după împrumutul la Academica Clinceni.

 

În acest moment, fundașii centrali din lotul lui Dică sunt Ionuț Larie, Mihai Bălașa și Artur Jorge. De asemenea, Marko Momcilovic poate fi o variantă de avarie pentru roș-albaștri.

 

Sursa: DIGI

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...