Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Andone înţepături pentru Mutu: "O să ajungă antrenorul lui Dinamo". Revenirea la Dinamo, o greşeală: "Prostie mare"

Recommended Posts

 599c8c3e95f9cf5f7801de41

 

 

Ioan Andone a deplâns soarta lui Contra, care, în opinia sa, are şanse mici să aducă un titlul aşteptat de suflarea dinamovistă de 11 ani şi a ţinut să îl înţepe pe Adrian Mutu.

 

Relaţia dintre fostul decar al naţionalei şi "Fălcos" a fost una extrem de rece în ultimele luni în care tehnicianul a condus-o pe Dinamo de pe bancă. Mutu l-a taxat în repetate rânduri, punând lipsa de rezultate în spatele antrenorului, astfel că Andone a aşteptat oportunitatea să îi dea un răspuns.

 

A făcut-o şi după ce a plecat de la club, dar şi acum, când a venit cu o variantă care a mai fost vehiculată în presă în urmă cu mai multe luni. Scopul "Briliantului" ar fi, conform fostului antrenor, să ajungă el la un moment dat să conducă clubul din Ştefan cel Mare de pe banca tehnică.

 

"Îi urez succes lui Mutu, nu am treabă cu el. Eu cred că o să ajungă viitorul antrenor al lui Dinamo", a spus Andone, la Digi Sport Special.

 

Întrebat dacă regretă că a revenit la Dinamo, în condiţiile în care proiectul lui Negoiţă nu oferea prea multe premise favorabile, având în vedere situaţia financiară precară a clubului, Andone a punctat: "Am făcut o prostie mare că m-am dus la Dinamo. Greşeala a fost a mea, nu a lor. Însă nu am putut refuza clubul pe care îl iubesc. Când nu te potriveşte cu cineva, nu ai ce căuta acolo. Nu ai bani de transferuri, nu e un proiect sustenabil". 

 

Sursa: DIGI

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...