Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Noii fundaşi de la FCSB, şansa lui Nedelcu: "Dacă joacă mijlocaş, va ajunge la echipa naţională"

Recommended Posts

599c42c795f9cfea7601de40

 

 

FCSB este aproape să rezolve transferul unui alt fundaş central, Bogdan Planic, după ce l-a adus pe portughezul Artur Jorge. Astfel, Dragoş Nedelcu va putea fi folosit la mijlocul terenului, nu în apărare, aşa cum s-a întâmplat până acum, iar jucătorul va avea şansa să-şi arate mai bine calităţile.

 

Fost campion al României cu Rapid, Constantin Schumacher îl cunoaşte pe Nedelcu din scurta perioadă în care a lucrat la Viitorul şi spune că fotbalistul de 20 de ani, comparat de mulţi cu Gică Popescu, va deveni un titular cert în naţionala României pentru mult timp, dacă va evolua în linia mediană.

 

"Am lucrat trei luni la Viitorul. Nedelcu, dacă joacă pe postul lui, cel de mijlocaș central, va ajunge la echipa națională și va juca foarte mult", a declarat Schumacher, la "Digi Sport Matinal".

 

Mijlocaşul vicecampioanei nu este singurul jucător care s-a transferat de la Viitorul la FCSB în această vară. Romario Benzar şi Florinel Coman au ajuns la rândul lor sub comanda lui Nicolae Dică.

 

"Au făcut niște meciuri extraordinare la Viitorul, au câștigat campionatul, dar e o diferență foarte mare între Viitorul și FCSB. Vor trage tot timpul la campionat, vor avea presiune. Important e să o accepte, să înțeleagă și să își dea seama că aici este altceva. Toată lumea îi va lua ca pe niște jucători maturi și va avea alte așteptări", a avertizat Schumacher.

 

Sursa: DIGI

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...