Sign in to follow this  
miLan

Google anunță Chrome Enterprise

1 post in this topic

Chrome-OS-launcher-790x444.png

 

Chiar dacă are un număr destul de limitat de aplicații, Google pare să se pregătească pentru un viitor strălucit în cazul sistemului de operare Chrome OS, anunțând Chrome Enterprise.

Această variantă a sistemului de operare va fi livrată sub forma unui serviciu cu abonament, ce oferă câteva beneficii notabile față de varianta standard a Chrome OS, cum ar fi suportul de nivel enterprise.

chrome-enterprise.png

Pentru 50 de dolari per dispozitiv per an, o companie poate obține acces la un sistem de operare ce include lucruri precum protecție anti-furt sau integrare cu Microsoft Active Directory, ce tinde să fie foarte util atunci când lucrezi în echipe mari care trebuie să împartă acces la aceleași resurse. Chrome Enterprise vine și cu suport pentru VMware Workspace ONE, ce permite managementul sistemelor dintr-o rețea, la un loc cu PC-uri ce folosesc orice alt sistem de operare compatibil.

Mai multe informații despre Chrome Enterprise vor fi dezvăluite de către Google astăzi, în cadrul unui seminar ce se desfășoară pe internet.

Această mișcare ar putea fi foarte benefică pentru viitorul lui Chrome OS, în general fiind văzut de mulți oameni ca acel sistem de operare care știi că există, dar nu prea ești sigur de ce. Trebuie doar acum ca Google să găsească suficiente companii interesate care s-au săturat de Windows, nu folosesc Mac-uri și nu vor bătăile de cap asociate cu Linux.

 

zonait.tv

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.