Sign in to follow this  
1North4Side

Propunere factiuni

7 posts in this topic

Nick server: 1North4Side

Descriere: Stiu ca exista un sistem cu 2 misiuni pe zi pentru fiecare player insa ideea mea este ca fiecare factiune in parte sa aiba in functie de activitatea pe care se bazeaza factiunea cateva misiuni pe zi astfel indeplinind aceste misiuni sa poti avansa in rank , liderul sa poata avea acces la o comanda prin care sa vada daca X si-a indeplinit misiunile si poate fi avansat in rank , astfel am spori activitatea dar am aduce si un plus in monotonia de care are parte fiecare factiune. De exemplu la rank 1 sa ai timp de 7 zile un numar de misiuni pe zi iar dupa indeplinirea lor sa poti fi eligibil pentru rank up , la rank 2 numarul de zile sa creasca si sa se adauge misiuni relativ mai grele si tot asa .. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai ce vrei tu nu e cam acelasi lucru cu /myactivity? Detaliaza putin ideea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Adica in afara de rank 5 si 6 sa poti avansa pe baza misiunilor , dupa indeplinirea lor liderul sa poata vedea daca le-ai facut si el va da acceptul pentru rank up . De exemplu timp de 7 zile pentru rank 2 sa ai niste misiuni , pentru rank 3 din nou mai multe misiuni pentru o perioada mai mare..

Gang / mafie - sa faci x materiale , sa omori 1 cop  , sa jefuieste bank / 24/7 etc chestii legate de gang / mafie .

PD / FBI - Sa opresti un jaf ( banca , 24/7 ) , sa prinzi x suspecti etc.

Hitman - sa indeplinesti un numar de contracte pe civili pe ganguri , cops , iar la final sa ai contract pe un lider al unei factiuni

News Reporter - sa vinzi x ziare , sa dai x anunturi , sa faci live . ( Un fel de mini-job pentru distribuirea ziarelor la case astfel cand intra proprietarul sau chiriasul sa poata citi ziarul ) 

M/F - sa vinzi un numar de pills , sa dai de x ori heal sa stingi x incendii ( pentru medici ar fi frumos sa se poata implementa ceva de exemplu cand moare cineva el sa aiba timp 5 secunde sa-l poata readuca la viata printr-o comanda ) 

Sunt factiuni ca taxi , nr , mf care mai mult de 2-3 lucruri ei nu pot face , pentru taxi se putea adauga misiuni "fantoma" cu clienti etc.

Idei pot fi daca se vrea , astfel macar mai eliminam din plictiseala si chiar avem o metoda de rank up corecta si eficienta. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu zic ca mai bine am face altfel..

 

Haideti sa mutam teritoriile ca inainte de wipe , in tot ls ul , spawn FBI , YKZ si LCN tot in ls la vechiurile spawn-uri !

 

Inca de cand am luat lider Yakuza , cand am vazut ca nu este DM , imi venea sa renunt.. Deci zic eu ca ar fii bine ca teritoriile sa fie ca inainte de wipe , pentru a mai exista putin DM acolo pe acest sv.

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mie nu prea imi place ideea pentru ca e deja raportul, am putea adauga chestii in plus la el dar la activitatea de pe server se face destul de greu si nu poti conditiona rankupul datorita lui.

 

Ideea asta ar merge pusa in aplicare cand vom fi mai multi pe server.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tocmai prin aceste lucruri noi care mai elimina plictiseala am creste activitatea si am fi " aia mai multi " online.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interesu pentru sporirea activitatii trebuie dat in primu rand de catre lideri, sistemul cu /myactivity actual este unul foarte bun, indeplinesti raportul...la sfarsitu saptamanii iei eazy 1kk cel purin pana in 2kk, restul tine de lider sa motiveze membrii sa isi indepineasca acel raport pentru a primii si rank up. La mine in factiune spre exemplu am membrii 10/10 care intra zii de zii pentru asi indeplini raportul saptamanal...Din cate am vazut multi playeri ce vin din alte factiuni nici nu stiu de comanda /myactivity. Deci problema nu e la script/sistem problema e la lideri.

 

App*-Totusi nu vreau sa par ipocrit insa, ar mai merge unule modificari la factiuni pentru sporirea activitatii.

Cum ar fii la mafii/gang-uri cate unu bonus  mai substantial in bani, de exemplu 50k pentru participarea la rw, cate 5k pe membru omorat la rw,  100k pentru cele mai multe kill-uri.

La FMA adaugat bonus-ul acela care era si inainte de wipe pentru dobararea unui record la o cursa.

La Taxi, (propunere ce am vazut si la CLONA) adaugat un quest cu "Take a taxi cab for a ride of 5k minimum" pentru ai incuraja folosirea comenzi /servici taxi.

La M/F...la fel adaugat un quest "Take some pills from a medic" "Heal yourself in a Medic/Fiermans car"

La NR...la fel "Give a announcement to a reporter (use /placenews)"

 

Nu stiu mai veniti si voi cu ideei, trebuie sa ne dam cu totii interesul daca vrem sa inbunatatim server-ul si sa crestem comunitatea.

 

Edited by ChrisAngel

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.