Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Încă o plecare de la Dinamo: "99% e jucătorul nostru, şi-a dat acordul"

Recommended Posts

59a960d495f9cff0fed07b33

 

 

Mişcări de trupe la Dinamo. Iminenta venire a lui Jeremy Bokila în Ştefan cel Mare este urmată de plecarea lui Tha'er Bawab la Concordia Chiajna. Iordanianul este în proporţie de 99% jucătorul ilfovenilor.

 

Mutarea nu este încă încheiată, ultimele detalii urmând să fie puse la punct mâine, când va avea loc întâlnirea decisivă. Preşedintele Concordiei, Cristian Tănase, a declarat pentru Digi Sport că fotbalistul de 32 de ani şi-a dat deja acordul pentru a evolua sub comanda lui Vasile Miriuţă.

 

"Transferul e făcut în proporţie de 99%, mâine avem o întâlnire pentru a discuta. Jucătorul şi-a dat deja acordul, vrea să vină la noi", a spus Tănase. 

 

Propunerea pentru acest transfer a venit din partea ilfovenilor, iar dinamoviştii au toate motivele să accepte oferta Chiajnei, pentru că astfel vor putea plăti salariul lui Bokila.

 

Fost jucător la Gloria Bistriţa, Gaz Metan Mediaş, CSU Craiova, FCSB şi Umm Salal, Bawab a venit la Dinamo la începutul acestui an, însă nu a reuşit să marcheze vreun gol pentru "câini" în Liga 1, în 13 prezenţe.

 

Atacantul care a trecut pe la echipele secunde ale celor de la Real Madrid şi FC Barcelona mai are contract cu Dinamo până la finalul acestui sezon.

 

După 8 etape, Concordia Chiajna este una dintre cele doar două echipe din Liga 1 fără victorie (cealaltă este Juventus Bucureşti). Ilfovenii sunt penultimii în clasament, iar în runda următoare vor juca în deplasare cu Gaz Metan Mediaş.

 

Sursa: DIGI

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...