Sign in to follow this  
Followers 0
miLaneZ

AMD lansează Ryzen Pro: când va fi disponibil în România și pe ce echipamente

1 post in this topic

AMD-Ryzen-Pro.jpg

 

La IFA 2017 am aflat despre primul laptop de gaming cu Ryzen, acum despre dezvoltarea procesorului către zona enterprise. 

 

 

AMD a anunțat disponibilitatea noilor procesoare desktop AMD Ryzen Pro destinate sectoarelor enterprise și public, cu respectarea celor mai stricte cerințe pentru fluxuri intensive de lucru. Cu până la opt nuclee fizice, Ryzen Pro asigură timpi de răspuns foarte mici în aplicații pretențioase folosite în mediul enterprise. De asemenea, asigură puterea de calcul necesară pentru fluxuri de lucru multitasking.

 

 

 

Soluțiile desktop cu procesoare Ryzen Pro vor fi disponibile în perioada următoare prin intermediul companiilor ca Dell, HP și Lenovo. Astfel, Dell Optiplex 5055 și HP EliteDesk 705 vor fi disponibile în următoarele săptămâni, la fel și Lenovo ThinkCentre M715. În ultimul trimestru al anului ajung pe piață laptopurile Lenovo ThinkPad A475 și A275, iar procesoarele Ryzen Pro mobile vor fi disponibile în prima jumătate a lui 2018.

 

 

Seria AMD Ryzen Pro a fost anunțată în această vară. Pe lângă puterea de calcul oferă și soluții eficiente de securizare a datelor prin tehnologii de securitate cibernetică și criptografice implementate la nivel hardware. Acestea ar trebui să reducă numărul cazurilor în care sunt exploatate vulnerabilități software din sistem enterprise. De asemenea, procesoarele AMD dispun și de secure boot, fTPM (firmware Trust Platform Module), AES, și Windows 10 Enterprise security.

 

 

playtech.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.