Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Decizie surprinzătoare luată de Becali, înaintea meciului cu Viitorul

Recommended Posts

59b12d4995f9cfd3eea1f63c

 

 

FCSB va întâlni în acest weekend Viitorul, echipa de la care a cumpărat recent 3 jucători: Romario Benzar, Dragoș Nedelcu și Florinel Coman.

 

Deși aceștia sunt apți de joc și pregătiți să-și înfrunte fosta echipă, Gigi Becali a decis să nu fie utilizați în meciul contra echipei lui Gică Hagi.

”Benzar și Nedelcu au jucat ambele meciuri la națională și nu vor fi în lot cu Viitorul, vor fi menajați. Noi nu mai avem rezerve, sunt toți valoroși. Nici nu ar fi normal să-i bage pe copiii ăia să joace împotriva Viitorului.

 

Nu am avut nicio discuție, nicio înțelegere, Gică chiar a zis că dacă e jucătorul Stelei să-și facă treaba. Lasă, să joace ceilalți”, a declarat Gigi Becali, pentru Pro X.

 

2,7 milioane de euro au costat Benzar și Nedelcu, în timp ce Florinel Coman a costat 2 milioane de euro, plus alte 500.000 de euro dacă FCSB intră în Champions League în sezonul următor.

 

Dacă Florinel Coman nu a debutat încă pentru FCSB, Benzar și Nedelcu și au cștigat deja locul de titulari în echipa lui Dică.

 

1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Coman, conform transfermarkt.com

2 milioane de euro este cota de piață a lui Benzar, conform transfermarkt.com.

1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Nedelcu, conform transfermarkt.com.

 

Partida dintre Viitorul și FCSB se va juca sâmbătă, de la ora 20:30, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1. Meciul va putea fi urmărit în format live text și video pe digisport.ro și m.digisport.ro.

 

Sursa: DIGI

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...