Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Dinamo ar putea rata transferul verii. Anunțul lui Contra, după discuția cu starul aflat în probe

Recommended Posts

59b1009f95f9cfd8eca1f63c

 

 

Dinamo ar putea rata transferul lui Ismail Aissati. Dublu campion european cu naţionala de tineret a Olandei şi câştigător a 5 titluri în Eredivisie cu PSV şi Ajax, mijlocașul ofensiv nu s-a prezentat la ultimul antrenament din cauza unor probleme personale şi nici nu a făcut vizita medicală, iar șansele ca mutarea să se realizeze au scăzut.

 

Înainte ca bucureștenii să reușească să îi împrumute pe Bokila și Nica, directorul general Adrian Mutu anunța 3 transferuri. Aissati părea să fie cel de-al treilea, dar ultimele vești date de antrenorul Cosmin Contra despre marocanul născut la Utrecht, în Olanda, nu sunt deloc îmbucurătoare pentru "câini".

 

Cotat la aproape două milioane de euro, mijlocaşul ofensiv în vârstă de 29 de ani speră să ajungă în Olanda. Liber de contract după despărţirea de turcii de la Alanyaspor, Aissati a suferit 3 accidentări în ultimul an şi a disputat ultimul meci oficial la sfârşitul lunii ianuarie.

 

"Din ce am văzut la antrenamente, poate să fie un jucător ca Albin. Dar, de două luni și jumătate, nu face antrenamente cu nicio echipă, doar cu antrenorul personal, chiar dacă fizic îl vedem bine. Am avut o discuție cu el și își doreste să vadă dacă poate să găsească o echipă în Olanda și după, dacă nu își găsește, să vedem dacă putem să îl aducem în rândurile noastre", a spus Cosmin Contra, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

 

Dinamo va da următorul test în campionat pe teren propriu, cu ACS Poli Timişoara - luni, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

 

Două meciuri are Aissati la naționala Marocului.

 

Sursa: DIGI

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...