Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

LPF a sancţionat clubul Dinamo cu 5.000 de lei

Recommended Posts

59b04f0295f9cf7c4d2ab0d5

 

 

Clubul Dinamo Bucureşti a fost amendat de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, în şedinţa sa de miercuri, cu suma de 5.000 de lei pentru abateri disciplinare la meciul cu FC Voluntari, desfăşurat la Piteşti, în etapa a opta a Ligii I.

 

Jucătorul bosniac Ivan Sesar, de la Juventus Bucureşti, a fost suspendat două etape şi amendat cu 3.000 de lei, în urma eliminării din meciul cu Astra Giurgiu, câştigat de aceasta cu 2-0.

 

Clubul CSM Poli Iaşi a fost amendat cu 3.000 de lei, pentru abaterile disciplinare de la partida cu ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe (0-2), în timp ce antrenorul echipei din Copou, Flavius Stoican, a primit o suspendare de două jocuri şi a fost amendat cu 360 lei.

 

"În baza art. 83.2.c, coroborat cu art. 54.2 şi 6, se sancţionează clubul CSM Poli Iaşi cu avertisment şi penalitate sportivă de 2.500 lei; În baza art. 38 şi art. 61 din Regulamentul Media, se sancţionează clubul CSM Poli Iaşi cu avertisment şi penalitate sportivă de 3.000 lei; În baza art. 45 din RD, clubul CSM Poli Iaşi va executa sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv penalitate sportivă de 3.000 lei", precizează site-ul LPF.

 

Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, a primit avertisment şi a fost amendat cu 3.000 de lei, clubul primind şi el avertisment pentru incidentele de la partida cu FC Botoşani (2-0).

 

Antrenorul echipei botoşănene, Costel Enache a fost sancţionat cu avertisment şi cu o amendă de 1.500 lei.

 

Sursa: DIGI

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...