Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Cruyff, Romario, Rivaldo, Ronaldinho! Urmează Dembele? Barca crește presiunea pentru cel mai scump transfer al său

Recommended Posts

59b123e495f9cf82eea1f63d

 

 

 

Ousmane Dembele este ultimul jucător transferat de Barcelona în această vară care nu a apucat să debuteze în tricoul blaugrana. Are șansa de a o face sâmbătă, cu Espanyol, ÎN DIRECT la Digi Sport, iar clubul catalan i-a stabilit niște repere "grele" care ar trebui să îi servească drept exemplu atunci când va juca prima dată pe Camp Nou.

 

Ce au în comun Johan Cruyff, Diego Armando Maradona, Romario, Rivaldo, Hristo Stoichkov și Ronaldinho? Cu toții au marcat la primul meci jucat pe Camp Nou în La Liga în tricoul Barcelonei.

 

Acum, clubul i-a oferit aceste exemple lui Dembele, care în această vară a devenit cel mai scump fotbalist cumpărat vreodată de catalani, cu 105 milioane de euro plătite Borussiei Dortmund și bonusuri care pot duce suma finală până la 140 de milioane de euro.

 

Prezentat pe 28 august, Dembele (20 de ani) a fost adus să îl înlocuiască pe Neymar, cel căruia îi va lua și locul în stânga tridentului ofensiv la Barcelona, alături de Messi și Suarez.

 

Ceilalți jucători transferați în această vară la Barcelona sunt Deulofeu, Semedo și Paulinho, care au apucat să joace în primele două etape ale noului sezon din La Liga, la victoriile cu Betis Sevilla (2-0 VIDEO) și cu Deportivo Alaves (2-0 VIDEO).

 

Barcelona - Espanyol se joacă sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2. Cele mai importante faze VIDEO vor fi ÎN DIRECT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

 

Sursa: DIGI

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...