Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

”A trecut de la extaz la agonie în câteva ore”! Cum a trăit Alexis ratarea transferului la City

Recommended Posts

CTsTK8H.jpg

 

Claudio Bravo, colegul lui Alexis Sanchez de la naționala statului Chile, a povestit trăirile pe care atacantul lui Arsenal le-a avut când a fost la un pas de transferul la Manchester City, în această vară.

 

”Transferul a picat pentru că Arsenal nu a adus un anumit jucător și totul s-a dus pe râpă. Vorbeam în Chile. A trecut de la extaz la agonie în câteva ore. Totul a trecut acum. Ne-ar fi plăcut să îl avem aici. Nu s-a putut acum, dar poate va ajunge în viitor”, a spus Bravo, la finalul meciului câștigat cu 5-0 cu Liverpool.

 

Alexis Sanchez (28 de ani) și-a dorit să plece de la Arsenal în această vară, dar ”tunarii” au blocat transferul acestuia la Manchester City, după ce nu au vrut să negocieze pentru un preț mai mic de 75 de milioane de euro. Extrem de dezamăgiți că Arsenal nu a acceptat să-l lăse să plece, cei de la Manchester City vor încerca să-l transfere la iarnă atunci când ”tunarii” ar putea lua în considerare vânzarea lui pentru doar 20 de milioane de lire sterline (21,8 milioane de euro). Acum, londonezii au fost destul de fermi și au refuzat oferta de 60 de milioane de euro propusă de ”cetățeni”.

 

Tot din acest motiv, sud-americanul pare hotărât să nu semneze prelungirea contractului care va expira în iunie 2018 și vrea de asemenea să forțeze un transfer la City în luna ianuarie. Există și eventualitatea ca internaționalul chilian să ducă la bun sfârșit contractul pe care îl are cu Arsenal și în vara viitoare atunci când înțelegerea va expira să semneze liber de contract cu Manchester City.

 

Sanchez a fost mai evoluat sub comanda lui Pep Guardiola pe când era la Barcelona, venit de la Udinese în vara anului 2011. A lucrat sub comanda catalanului până când managerul a ales să plece la sfârșit.

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...