Sign in to follow this  
miLan

Noul mod în care vei purta conversații pe WhatsApp de acum

1 post in this topic

cum-formatezi-textul-mesajelor-pe-whatsa

 

Magia WhatsApp constă în actualizările constante formate din funcții utile și detalii care îți fac viața mai ușoară, iar noua versiune nu se dezice de la acest trend.

 

 

În ultimele luni, am detaliat tot mai multe zvonuri referitoare la inovații ce ar urma să fie la un moment dat introduse în WhatApp. Unele dintre ele se pare că au ajuns să fie disponibile publicului larg.

 

 

 

În iulie, au ajuns online detalii referitoare la desfășurarea sesiunilor de videochat în fereastră prin intermediul WhatApp. Respectivul concept surprins în captura de mai sus te ajută să te vezi cu persoane de la capătul firului, dar, în același timp, să-i scrii câteva cuvinte. Eventual, în format video poți interacționa cu o persoană, în timp ce în format text poți răspunde unor întrebări de la alt individ.

 

 

În contextul în care petrecem foarte mult timp în aplicații de chat, se întâmplă de multe ori să te lovești de o situație în care ești nevoit să interacționezi cu mai multe persoane simultan. Din acest motiv, utilitatea noii funcții introduse de WhatsApp este evidentă.

 

 
 

 

Practic, odată cu lansarea noii versiuni a programului pentru Android, WhatsApp nu te mai obligă să închizi o sesiune de videochat sau să o pui pe pauză pentru a răspunde la un mesaj. În schimb, este suficient să reduci dimensiunea ferestrei de dialog de la întregul ecran la o fereastră.

 

 

Prezența noii funcții în WhatsApp a fost confirmată de Android Police. Pentru a profita de ea, ai nevoie de varianta 2.17.323 de WhatsApp pentru Android care este deja disponibilă în Google Play. Din păcate, posesorii de iPhone-uri sunt nevoiți să mai aștepte o perioadă până când vor putea profita de aceeași funcționalitate.

 

 

Prin intermediul aceleeași versiuni noi de WhatsApp, utilizatorii își pot defini mesaje de stare in-app doar în format text. Cei care vor să profite de noutățile detaliate mai sus, trebuie să-și actualizeze progrămelul de chat.

 

 

playtech.ro

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.