Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Diego Costa, mai aproape de revenirea la Atletico. Spaniolii au făcut progrese în negocierile cu Chelsea

Recommended Posts

4M0P2yM.jpg

 

Atletico Madrid a făcut progrese în negocierile cu Chelsea pentru readucerea lui Diego Costa în capitala Spaniei, susţine Sky Sports.

 

Sursa citată precizează că deşi au fost făcuţi paşi înainte în direcţia dorită de conducerea echipei pregătite de Diego Simeone, lucrurile nu sunt încă rezolvate. Pentru ca revenirea atacantului de 28 de ani la Atletico să se materializeze mai e nevoie de timp.

 

Deocamdată, diferenţa dintre ceea ce solicită Chelsea, adică 50 de milioane de lire sterline (55 de milioane de euro) şi suma pusă pe masă de spanioli, 30 de milioane de lire sterline (33 de milioane de euro), rămâne una importantă, iar negocierile se anunţă în continuare dificile.

 

Atletico are interdicţie la transferuri până în luna ianuarie, din cauza neregulilor descoperite la achiziţionarea unor jucători minori, iar acest lucru i-a determinat pe oficialii grupării iberice să nu insiste foarte mult în tratativele cu Chelsea în această vară.

 

De ori campion al Angliei cu formaţia de pe Stamford Bridge, Diego Costa a intrat în conflict cu antrenorul Antonio Conte şi cu clubul după ce tehnicianul italian l-a anunţat că nu se mai bazează pe el în noul sezon.

 

Brazilianul care evoluează pentru Spania nu acceptă decât un transfer la Atletico şi a refuzat să se prezinte la antrenamentele lui Chelsea în pregătiri. Londonezii insistă ca jucătorul să-şi respecte obligaţiile contractuale, să revină la echipă şi să se antreneze alături de colegii săi.

 

Costa i-a acuzat de oficialii campioanei Angliei că l-au tratat ca pe un "criminal", remarcă la care Conte nu a făcut decât să râdă.

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...