Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Barcelona a renunţat la Coutinho şi a bătut palma pentru primul transfer din iarnă

Recommended Posts

OSM8Ao1.jpg

 

Barcelona s-a despărţit de Neymar în această vară, după ce PSG i-a achitat clauza de reziliere: 222 de milioane de euro. Catalanii s-au reorientat repede şi au găsit repede un înlocuitor pentru starul brazilian: un alt jucător din "Ţara cafelei" - Coutinho. Oficialii formaţiei de pe Camp Nou au demarat repede negocierile, dar cei de la Liverpool au fost de neînduplecat.

 

Nu mai puţin de 4 oferte a înaintat Barcelona pentru Coutinho, toate fiind refuzate de către conducerea "Cormoranilor". Ultima propunere a fost de 160 de milioane de euro, iar catalanii au dezvăluit, ulterior, că gruparea engleză a solicitat nu mai puţin de 200 de milioane de euro pentru a-l ceda pe Coutinho.

 

"După săptămâni întregi de oferte şi discuţii, Liverpool i-a stabilit preţul lui Coutinho şi ne-a cerut 200 de milioane de euro. O barbarie! Am decis să refuzăm. Este un exemplu al felului în care este fotbalul din prezent. Ceea ce s-a întâmplat pe piaţa transferurilor în această vară ne-a dus la un model de fotbal cu care nu suntem obişnuiţi", a declarat directorul sportiv al vicecampioanei Spaniei, Albert Soler.

 

 

CSFu79R.jpg

 

Presa din Spania scrie azi că Barcelona a renunţat definitiv la transferul lui Coutinho şi că Ernesto Valverde şi-a stabilit repede o nouă ţintă. Este vorba despre starul lui Nice, Jean Seri, care va fi adus în ianuarie. Gruparea catalană s-ar fi înţeles deja pentru transferul mijlocaşului ivorian în schimbul sumei de 36 de milioane de euro, scrie Sport.

 

Seri este un mijlocaş central care va veni să îi facă concurenţă lui Busquets, în condiţiile în care Ousmane Dembele, adus de la Dortmund pentru 105 milioane de euro, dă semne că l-ar putea înlocui cu succes pe Neymar.

 

În afară de Dembele, FC Barcelona i-a mai transferat în această vară pe Gerard Deulofeu (Everton, 12 milioane de euro), Nelson Semedo (Benfica 30,5 milioane) şi Paulinho (GZ Evergrande, 40 de milioane).

 

26 de ani are Seri
14 milioane de euro e cota de piaţă a lui Seri
36 de milioane de euro oferă Barcelona pentru Seri

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...