Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Șumudică, lăudat după ce a urcat pe 3 în Turcia: ”Și dacă se duce la eschimoși face treabă bună”

Recommended Posts

z0ZjAig.jpg

 

Marius Șumudică (46 de ani) are parte de un start bun de campionat pe banca tehnică a celor de la Kaiserispor. După victoria cu Antalyaspor, scor 2-0, partidă în care Lung jr i-a apărat un penalty lui Eto’o, echipa lui Șumi a urcat pe trei în Superlig, dar la egalitate de puncte (10) cu ”titanii” Galatasary și Beșiktaș. Laudele la adresa antrenorului român nu au întârziat să apară, iar în această dimineață, la emisiunea Digi Sport Matinal, Narcis Răducan a apreciat suflul nou pe care ”Șumi-gol” l-a adus la Kaiserispor.

 

E incredibil Marius Șumudică, am lucrat cu el, are lucruri native. Are calitatea asta, nu suntem perfecți, dar stilul de-a se adapta rapid este incontestabil la Marius Șumudică. Și dacă se duce la eschimoși face treabă bună, acest lucru este incontestabil la Șumudică, se face înțeles în fața oricui, are această calitate de-a se face înțeles”, a remarcat Narcis Răducan la emisiunea Digi Sport Matinal.

 

Tehnicianul român a trăit la intensitate maximă partida de pe ”Kadir Has Șehir Stadi”, în fața unui public absolut entuziasmant, așa cum o făcea și la Astra, agitându-se tot timpul, iar la final n-a ratat ocazia de a se mândri în fața jurnaliștilor, mai ales că nu toți l-au primit cu brațele deschise.

 

"Cred că merit să fiu în Superlig și să rămân în Turcia. Veți auzi de Șumudică un pic mai des. Voi fi mereu în fruntea echipei. Și la victorie, și la eșec, care-i numai responsabilitatea mea! Știu cât de puternici sunteți voi, ziariștii”, a fost mesajul lui Șumudică la adresa jurnaliștilor

 

Marius Șumudică nu este singurul român care a ”sclipit” în ultima etapă din Turcia, asta după ce Gicu Grozav a deschis scorul în partida din deplasare cu Akhisar Belediyespor din pasa lui Gabriel Torje, în minutul 6 al jocului pierdut cu 2-1 de echipa românilor. Este al doilea gol în tricoul celor de la Karabuk pentru Grozav, sosit liber de contract în această vară, după despărţirea de Akhmat Grozny.

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...