Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Luptă în doi pentru banca lui Dinamo. Ce variante are Negoiţă

Recommended Posts

59be5afb95f9cf7e843d6ee8

 

 

Claudiu Niculescu (Voluntari) şi Vasile Miriuţă (Chiajna) deţin în acest moment şanse aproximativ egale să o preia pe Dinamo. Multe depind şi de viitorul lui Mutu în Ştefan cel Mare.

 

Cosmin Contra şi-a anunţat deja jucătorii că va pleca la naţională, în această după amiază urmând a avea loc discuţia decisivă cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

 

Dinamo e în gardă de ceva timp în privinţa posibilei plecări a antrenorului la prima reprezentativă, astfel că oficialii din Ştefan cel Mare nu vor fi luaţi prin surprindere. Ei şi-au făcut "temele" şi, aşa cum Digi Sport te-a anunţat încă de vineri, aveau de gând să îl contacteze pe Claudiu Niculescu, antrenorul Voluntariului.

 

Fosta mare glorie din Ştefan cel Mare continuă să fie în cărţi pentru banca tehnică a "câinilor", însă, potrivit informaţiilor noastre, Negoiţă se gândeşte serios şi la varianta Miriuţă. Concret, Mutu ar fi fost cel care îl prefera pe cel poreclit "Clau-gol", însă situaţia sa la club e în acest moment incertă. El e în cărţi să plece la braţ cu bunul său prieten Contra, urmând să fie noul director sportiv al Federației Române de Fotbal.

 

Chiar dacă eventuala despărţire a directorului general de Dinamo nu înseamnă automat sistarea negocierilor cu Niculescu, Negoiţă apreciindu-l la rândul său pe tehnician, finanţatorul se gândeşte şi la Miriuţă. Nu doar pentru că are încredere în calităţile actualului antrenor de la Chiajna, dar şi pentru faptul că în trecutul recent i-a promis că îl va aduce într-o zi în Ştefan cel Mare.

 

În zilele următoare - după oficializarea despărţirii de Contra - e posibil să se discute cu amândoi, urmând a se lua cea mai avantajoasă decizie pentru club.

 

De notat şi faptul că oficialilor lui Dinamo i-au fost propuşi şi doi antrenori cu nume, care au scris istorie ca fotbalişti. Matthaus şi Effenberg nu mai sunt însă variante pentru conducerea alb-roşilor.

 

Sursa: DIGI

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...