Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Accidentarea lui Pogba e "foarte severă". Cât va lipsi de fapt francezul de la United

Recommended Posts

59be70b395f9cf80843d6eeb

 

 

După ce accidentarea lui Dembele s-a dovedit a fi mult mai gravă decât anticipa clubul, şi Pogba se confruntă cu o situaţie similară. Deşi United anunţase că francezul va lipsi aproximativ o lună de pe teren, acesta e în pericol să rateze următoarele trei luni.

 

Mijlocaşul diavolilor s-a accidentat serias la coapsă, în cadrul partidei cu Basel, din grupele Champions League. Iniţial, Mourinho a spus că nu pare a fi vorba de o accidentare foarte gravă, însă informaţiile de azi îl contrazic.

 

''Accidentarea este foarte severă şi nu este una normală pentru un jucător care respectă regulile şi normele din cadrul antrenamentelor noastre.

 

Accidentarea este rezultatelor pregătirii sale individuale în afara programului oficial de antrenament'', a declarat un oficial de pe Old Trafford, pentru AFP.

 

Este posibil ca Paul Pogba să se deplaseze în Statele Unite pentru a se recupera cu preparatorii cu care s-a pregătit pe perioada verii. În absenţa sa, Herrera sau Fellaini vor ocupa locul din centrul liniei mediene, lângă Matic.

 

Sursa: DIGI

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...