Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Real a început negocierile cu Alexis Sanchez. După trei sezoane la Barcelona, chilianul e gata să revină în La Liga

Recommended Posts

59be393595f9cfaf823d6ee8

 

 

Alexis Sanchez a demarat negocierile cu Real Madrid pentru un transfer în vara anului viitor. Deşi se părea că viitoarea destinaţie a chilianului va fi Manchester City, gruparea de pe Bernabeu pare în acest moment favorită să obţină semnătura lui.

 

Pep Guardiola a făcut în această vară tot posibilul să îl aducă pe jucătorul căruia îi expiră contractul cu Arsenal în vara la 2018. În cele din urmă, chiar în ultima zi de mercato, mutarea a picat, din cauza faptului că "tunarii" nu au ajuns la un acord cu Monaco pentru Lemar.

 

Oficialii de pe Emirates sperau ca Alexis să fie convins să semneze o nouă înţelegere, însă în acest moment lucrurile par cât se poate de clare: sud-americanul va părăsi Arsenal liber de contract, urmând a semna gratis cu viitoarea echipă.

 

Este de aşteptat ca City să rămână o opţiune, însă Don Balon anunţă în această dimineaţă că Perez l-a contactat deja pe Sanchez pentru a se interesa dacă e dispus să vină pe Bernabeu. Primele contacte au decurs excelent şi, după ce a evoluat trei ani pentru Barcelona, fotbalistul de 28 de ani e gata să revină în La Liga.

 

Preşedintele Realului vrea să aducă neapărat un "galactic", pentru a marca în stilu-i caracteristic un nou mandat pe Bernabeu. Iar Alexis se încadrează perfect în peisaj, în ultimii ani Perez arătând că se pot face performanţe uriaşe şi fără a cheltui nemăsurat. Un fotbalist de talia lui Sanchez, venit liber de contract, ar demonstra tuturor că Real a intrat deja într-o nouă eră şi că se află la cu totul alt nivel faţă de marile forţe ale Europei şi ca strategie, nu doar prin prisma rezultatelor.

 

Zilele trecute, şi spaniolii au scris de interesul lui Real pentru Alexis. El era menţionat pe o listă lărgită, alături de Timo Werner (Leipzig), Berardi (Sassuolo), Belotti (Torino), Dolberg (Ajax Amsterdam), Lewandowski (Bayern Munchen) și Aubameyang (Borussia Dortmund).

 

Alexis Sanchez și-a dorit să plece de la Arsenal în această vară, dar ”tunarii” au blocat transferul acestuia la Manchester City în ultima clipă. Conform presei din Marea Britanie, sud-americanul a fost extrem de dezamăgit că Arsenal nu l-a lăsat să plece. Londonezii au fost fermi și au refuzat oferta de 60 de milioane de euro făcută de ”cetățeni”.

 

Sursa: DIGI

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...