Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

CSM București - CSM Roman 32-19. "Meciurile din campionat sunt niște teste bune pentru noi"

Recommended Posts

59b98c6495f9cf2fe1cc0246

 

 

Victorie categorica pentru CSM București în etapa a doua din Liga Naționala. Campioana Romaniei s-a impus în fața celor de la CSM Roman și a obținut a doua reușită din tot atâtea meciuri disputate până acum.

 

Gazdele aveau șase goluri avantaj la pauza, 16-10, și au câștigat cu 32-19. CSM mai are două meciuri de jucat în campionat până la debutul în Liga Campionilor, unde și-a propus să ajungă cel puțin până în Final Four.

 

"Eu spun că începem să arătăm ca o echipă mare de Liga Campionilor. Avem o echipă care arată bine și trebuie să facem o figură bună și în Ligă și în campionat" a declarat Bianca Baziliu. "Noi luăm aceste meciuri ca pe o oportunitate de a ne pregăti pentru Liga Campionilor" a adăugat Paula Ungureanu.

 

De aceeași părere este și Aneta Udriștioiu. "Meciurile din Liga Națională sunt niște teste foarte bune. De abia așteptăm să înceapă și Liga Campionilor și sperăm să facem cât mai multe meciuri bune și să câștigăm cât se poate de multe".

 

Care cea mai bună marcatoare a CSM-ului a fost suedeza Nathalie Hagman, cu 6 goluri. Pentru campioana României au mai marcat Gnonsiane Niombla 5 goluri, Cristina Neagu 4 goluri, Oana Manea 3, Amanda Kurtovic 2, Majda Mehmedovic 2, Bianca Bazaliu 2, Line Jorgensen 2, Marit Frafjord 2, Aneta Udriştioiu 2, Iulia Curea 1, Isabelle Gullden 1.

 

Pentru CSM Roman au înscris Ana Maria Iuganu Popa 6 goluri, Ana Simion 6, Anca Polocoşer 3, Ana Miriam De Sousa 2, Carmen Stoleru 1, Alexandra Iovănescu 1. Trei echipe au maximum de puncte după două runde, CSM Bucureşti, SCM Craiova şi ASC Corona 2010 Braşov.

 

CSM București va debuta în grupa A a Ligii Campionilor împotriva slovenelor de la Ljubljana, pe 7 octombrie.

 

Sursa: DIGI

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...