Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Elogiu pentru Messi, după ce a marcat golul 300 pe Camp Nou: ”E cel mai inteligent jucător pe care l-am văzut”

Recommended Posts

59c2305395f9cf30745e9fff

 

 

Lionel Messi a ajuns la 300 de goluri marcate pe Camp Nou, după ce, marți seara, a punctat de patru ori în victoria cu scor de tenis obținută de catalani în etapa a cincea din La Liga.

 

După joc, starul argentinian a fost lăudat excesiv de antrenorul Barcelonei, Ernesto Valverde, care a spus despre el că este ”cel mai inteligent jucător” pe care l-a văzut.

 

”El este cel mai inteligent jucător pe care l-am văzut pe terenul de fotbal. Este extraordinar. Astăzi am jucat într-un mod diferit, fără Luis (n.r. - Suarez, care a fost menajat), dar Messi este la fel oriunde îl pui. Dintr-o fază care nu anunță nimic, el creează ceva bun pentru noi și rău pentru adversari. Iubește fotbalul și se bucură de el”, a declarat Ernesto Valverde.

 

În total, Lionel Messi a marcat 522 de goluri pentru FC Barcelona în cele 593 de meciuridisputate în toate competițiile (La Liga, Copa del Rey, Supercupa Spaniei, Champions League, Supercupa Europei și Cupa Mondială a Cluburilor).

 

Catalanii au punctaj maxim după primele cinci etape, în care Messi a marcat nouă ori: de două ori cu Alaves, de trei ori cu Espanyol și de patru ori cu Eibar. În partidele cu Betis și Getafe, acesta nu a reușit să puncteze.

 

”Scorul este mare, dar ei ne-au presat. Au avut câteva șanse bune, au lovit bara de două ori. După 6-1 pare că i-am surclasat, dar nu a fost cazul. Au o echipă curajoasă și nu ne-a fost ușor”, a mai spus Ernesto Valverde după meciul cu Eibar.

 

 

Sursa: DIGI

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...