Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Rooney a pledat "vinovat"! Pedeapsa primită de atacant, după ce a fost prins băut la volan! Amendat de club

Recommended Posts

59bf9cd695f9cfd8282f1b55

 

 

Wayne Rooney a pledat "vinovat" după ce a fost prins băut la volan şi atacantul retras recent din naţionala Angliei şi-a aflat pedeapsa primită din partea judecătorilor din oraşul Stockport.

 

Jucătorul de 31 de ani va avea permisul suspendat timp de doi ani şi acestuia i s-au impus 100 de ore de muncă în interesul comunităţii.

După decizia tribunalului, clubul a luat hotărârea de a-l amenda pe Rooney cu salariul pe două săptămâni, 320.000 de lire sterline (360.000 de euro). 

 

Pe 1 septembrie, Rooney a fost eliberat pe cauţiune după ce a fost arestat pentru scurt timp în localitatea Wilmslow. Atacantul se afla la volan cu o alcoolemie peste limita legală.

 

În afara faptului că era băut, atacantul se afla şi în prezenţa unei femei, Laura Simpson, informaţia ajungând evident la soţia fotbalistului, Coleen.

 

Prima reacţie a soţiei care aşteaptă al patrulea copil al cuplului a fost să îşi ia bagajul şi să îl părăsească pe Wayne. Coleen a revenit ulterior asupra deciziei şi se pare că relaţia dintre cei doi a revenit la normal.

 

Pe 11 iulie, atacantul a revenit la Everton, clubul la care s-a format, cu care a semnat un contract pe doi ani după 13 sezoane petrecute la Manchester United. El nu mai intra în planurile lui Jose Mourinho, antrenorul "diavolilor roşii".

 

Sursa: DIGI

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...