Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Ţiriac, în război cu WTA. Ce a decis organizatorul turneului de la Madrid

Recommended Posts

59c2445795f9cf74745ea002

 

 

Ion Ţiriac declară război celor de la WTA. El Mundo Deportivo susţine că omul de afaceri român e decis să acţioneze în judecată Asociaţia de Tenis Feminin, căreia îi va solicita despăgubiri în valoare de milioane de euro.

 

Organizatorul turneului de la Madrid se consideră persecutat de acţiunile WTA şi crede că acestea i-au adus un prejudiciu uriaş în ultimii ani.

 

"Ion Ţiriac declară război împotriva WTA. Organizatorul Madrid Mutua Open consideră că turneul a suferit pierderi economice uriaşe din cauza acţiunilor WTA", scriu jurnaliştii catalani.

 

Ţiriac este nemulţumit de modul în care sunt programate alte turnee din preajma celui din capitala Spaniei, ceea ce ar duce la pierderi economice importante şi i-ar îndepărta pe sponsori. 

 

Organizatorii Mutua Madrid Open au întâmpinat dificultăţi chiar la ediţia din acest an în ordonarea programului deoarece unele jucătoare erau încă implicate la alte turnee din calendarul WTA.

 

Turneul feminin de la Madrid a avut loc în acest an în perioada 5-14 mai 2017, iar Ion Ţiriac a anunţat că îşi doreşte să transforme competiţia sa în al cincilea turneu de Grand Slam al anului.

 

 

Sursa: DIGI

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...