Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Jucătorii naţionalei au vorbit între ei: ”Poate Contra reușește să ne insufle și nouă din răutatea lui”

Recommended Posts

0nnyuNf.jpg

 

Cosmin Moți, fundașul lui Ludogorets, consideră că numirea lui Cosmin Contra în funcția de secționer e de bun augur.

 

Primul selecționer străin din istoria naționalei n-a putut să-i califice pe tricolori la Campionatul Mondial din 2018 și Comisia Tehnică a Federației a propus rezilierea contractului lui Daum. Contactat telefonic în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal, internaționalul Cosmin Moți (32 de ani) vede cu ochi buni numirea lui Cosmin Contra.

 

Un dinamovist, un antrenor român tânăr, cu rezultate foarte bune și sperăm să-l ajutăm să aibă rezultate bune. Am văzut discuții, erau două variante, Petrescu și Contra. Amândouă erau opțiuni bune, cred că pot ajuta echipa națională. Cu el antrenor n-am interacționat, dar ca jucător am fost pentru un timp scurt colegi la echipa națională. Este un antrenor mai vulcanic, e bine, poate reușește să ne insufle și nouă răutatea lui, răutatea aia pozitivă. Am vorbit cu câțiva dintre jucători cu care dânsul a lucrat și toată lumea a avut cuvinte de laudă la adresa lui”, a spus Moți la Digi Sport Matinal.

 

Singurul fotbalist din actualul lot al României care a participat la două turnee finale e de părere că Daum a produs o schimbare de mentalitate la prima reprezentativă. ”Daum a avut partea lui de vină, dar și noi jucătorii am avut partea noastră de vină. Astea sunt lucruri care și dacă le știm nu le discutăm, suntem jucători care trebuie să ne vedem de treaba noastră, să nu facem lucrurile orbește, au fost rezultate proaste, să nu credem că Daum a făcut numai lucruri proaste. Sunt multe lucruri pe care le-a schimbat de mentalitate, mai multă libertate jucătorilor în afara terenului, în afara antrenamentelor, sunt lucruri care s-au schimbat în bine, care s-au schimbat în ultimul an, ar fi absurd să spunem că a făcut lucruri proste. Nu mai are rost să aruncăm cu piatra într-un om care nu este acolo”, a mai zis Moți la Digi Sport Matinal.

 

Convocarea lui Bogdan Lobonț la naționala României, pentru dubla cu Kazahstan și Danemarca, l-a surprins plăcut pe Cosmin Moți. ”Este o idee bună să-l aducă pe Lobonț, am lucrat cu el, am jucat doi ani cu el la Dinamo, știu cât suflet pune și că își poate ajuta colegii mai tineri”. Cel mai probabil, Cosmin Contra l-a chemat pe Lobonț în ideea de a fi pe viitor antrenor cu portarii. În vârstă de 39 de ani, Lobonț n-a mai apărat din 2013 pentru Roma, în Serie A TIM.

 

Ignorat de Daum, Keşeru e în formă maximă la Ludogoreţ. Neconvocat de Daum pentru dubla cu Armenia şi Muntenegru, fostul stelist marcheză în Bulgaria și este lăudat de colegul său. ”Keșeru se bucură și el, a primit și el convocarea la echipa națională. A avut evoluții destul de bune. A fost dezamăgit că nu a fost convocat până acum”.

 

Dinamovist convins, Moți speră într-o victorie a echipei de suflet în Eternul Derby de duminică, ora 20:30 în direct la Digi Sport 1. ”Câștigă Dinamo, este echipa mai bună. Nu am văzut ultimele meciuri, dar îmi doresc din tot sufletul să câștige. Nu meciurile celor de la FCSB. Dar în derby-uri contează mai mult orgoliile decât valoarea individuală a jucătorilor”, a conchis jucătorul.

 

Jucătorii din străinătate care au primit convocarea:

 

Portari: Ciprian Tătărușanu (Nantes, 46/0), Costel Pantilimon (Deportivo La Coruna, 25/0), Silviu Lung jr (Kayserispor, 3/0), Bogdan Lobonț (AS Roma, 85/0)

 

Fundași: Cristian Săpunaru (Kayserispor, 22/0), Cosmin Moți (Ludogorets, 11/0), Vlad Chiricheș (Napoli, 49/0), Valerică Găman (Karabukspor, 14/1), Dragoș Grigore (Al-Sailiya, 28/0), Iasmin Latovlevici (Galatasaray, 12/0), Paul Papp (Karabukspor, 18/3), Alin Toșca (Betis, 9/0)

 

Mijlocași: Răzvan Marin (Standard, 8/1), Eric Bicfalvi (FC Ural, 4/0), Nicolae Stanciu (Anderlecht, 16/6), Alexandru Chipciu (Anderlecht, 30/4), Gabriel Torje (Karabukspor, 54/11), Alexandru Maxim (Mainz, 29/2), Adrian Stoian (FC Crotone, 0/0), Cristian Tănase (Karabukspor, 40/6)

 

Atacanți: Florin Andone (Deportivo La Coruna, 17/1), Claudiu Keșeru (Ludogorets, 18/5), Bogdan Stancu (Bursaspor, 52/14), Gheorghe Grozav (Karabukspor, 15/3)

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...