Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Selecționerul Angliei se teme de ce e mai rău în cazul lui Dele Alli

Recommended Posts

jRIQ9HK.jpg

 

Gareth Southgate se teme că nu se va putea baza pe serviciile lui Dele Alli pentru partidele împotriva Sloveniei și Lituaniei de luna viitoare, ca urmare a gestului său obscen făcut în victoria, scor 2-1, cu Slovacia.

 

FIFA urmează să se pronunțe în cazul lui Dele Alli și să ia o decizie disciplinară în cursul zilei de joi, în aceeași zi în care Southgate va numi lotul pe care va miza pentru dubla cu Slovenia și Lituania. Însă, pe baza unor sondaje realizate de departamentul de arbitraj al Federației Engleze de Fotbal, selecționerul se așteaptă ca Dele Alli să fie suspendat pentru cel puțin două meciuri.

 

Southgate se pregătește, așadar, să pregătească cele două meciuri fără Alli. Mijlocașul lui Tottenham Hotspur nu va fi chemat nici în eventualitatea în care va primi doar o suspendare de un meci, deoarece ultimul meci din preliminarii, cel cu reprezentativa Lituaniei, ar putea să nu mai conteze, consideră selecționerul. Anglia are nevoie de o victorie pentru a-și asigura participarea la Cupa Mondială din vara viitoare din Rusia, dar și o remiză pare probabil să fie suficientă având în vedere diferența de puncte față de Slovacia.

 

Southgate consideră esențial ca Dele Alli să nu fie suspendat pentru începerea Cupei Mondiale, ceea ce rămâne o posibilitate după ce fotbalistul lui Spurs a ridicat degetul mijlociu în direcția arbitrului Clement Turpin în timpul jocului de pe Wembley. Federația Engleză de Fotbal și-a cerut scuze în numele fotbalistului, a depus o scrisoare la FIFA și mai multe probe video care să indice faptul că Dele a făcut acel semn spre colegul Kyle Walker și nu spre ”central”. Conducerea forului mondial ar putea totuși să-l suspende pe Dele Alli pentru patru meciuri.

 

Southgate va asista la partida Leicester City - FC Liverpool din acest weekend, iar asistentul său, Steve Holland, va urmări West Ham United - Tottenham și Brighton - Newcastle United, înainte de-a face convocările. Redmond este printre principalii favoriți să-i ia locul lui Dele Alli.

 

Nu am văzut ce a făcut, dar mi s-a adus la cunoștință. Kyle și Dele au glumit pe această seamă, iar gestul lui Dele i se adresa lui Kyle. Nu știu în ce parte a terenului erau. Ei au un mod ciudat de a comunica.

Imediat după ce am aflat l-am întrebat pe Dele. Pentru mine, ce se întâmplă distrage atenția de la cea mai bună performanță a sa de când sunt eu selecționer. Jocul său fără minge a fost extraordinar, s-a poziționat foarte bine și a tras adversarii după el. A pătruns fantastic prin apărarea adversă și a fost un adevărat periol pentru ei. Speram să vorbim despre asta”, a declarat Southgate după meciul cu Slovacia.

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...