Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Real Madrid îi prelungeşte şi contractul căpitanului Ramos

Recommended Posts

z9MrucN.jpg

 

Real Madrid continuă să le extindă contractele jucătorilor importanţi. Sergio Ramos va fi următorul fotbalist care va semna în următoarea perioadă o nouă înţelegere cu "galacticii", potrivit jurnaliştilor de la Marca.

 

Ramos va semna până în 2021 cu Real Madrid, deşi actualul său acord expiră în 2020. Gruparea de pe Santiago Bernabeu vrea să-şi recompenseze însă căpitanul pentru cum joacă şi rolul important din vestiar cu acest nou contract.

 

Dacă îşi va duce la bun sfârşit noua înţelegere, Sergio Ramos va ajunge la 35 de ani şi nu mai puţin de 17 sezoane în tricoul blanco.

 

Transferat în 2005, de la Sevilla, pentru 27 de milioane de euro, Ramos speră însă ca acesta să nu fie ultimul său contract cu Real. Se simte suficient de bine pregătit pentru a juca şi după 35 de ani.

 

Florentino Perez şi-a propus să prelungească în fiecare an contractele a cinci sau jucători importanţi. Dani Carvajal, Karim Benzema, Marcelo şi Isco sunt fotbaliştii care şi-au extins deja înţelegerile cu Real Madrid de la debutul noului sezon, iar în următoarea perioadă este aşteptat să facă acelaşi lucru şi antrenorul Zinedine Zidane.

 

530 de meciuri a jucat Sergio Ramos pentru Real Madrid, în toate competiţiile

69 de goluri a marcat Ramos pentru "galactici"

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...