Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Becali îi ia apărarea lui Mititelu în scandalul legat de marca ”Universitatea Craiova”. ”Nu-i poate lua nimeni palmaresul!”

Recommended Posts

CRveHNT.jpg

 

Oficialii celor de la CS U Craiova au jubilat după decizia pe care Înalta Curte de Casație și Justiție a dat-o ieri, dar Adrian Mititelu a spus că marca cu ”leul” îi aparține în continuare.

 

Gigi Becali, care se confuntă co o situație similară la FCSB, s-a oferit ”să facă lumină” în acest caz.

 

"Nu am să intru în detalii, voi spune simplu ca să înţeleagă toată lumea. Rotaru a spus că are dreptul de la Clubul Sportiv. Becali ar fi Mititelu, că deţine palmaresul. A pierdut marca. Dacă Armata i-ar da numele unui altui club, ăla este adevăratul club de fotbal? Fals şi minciună. Palmaresul nu i-l poate lua nimeni lui Mititelu.

Poţi să îi iei marca, numele, viaţa, dar palmaresul nu i-l poate lua nimeni. Clubul Sportiv al Craiovei îi dă dreptul lui Rotaru de folosinţă, ţine cu Rotaru. Ei spun aşa: nouă ne dă voie Clubul Sportiv, ca şi cum Armata ar da dreptul să folosească numele Steaua Bucureşti unui club, dar îl dă degeaba.

Dacă nu ai voie să îi spui, nu ai voie să foloseşti din punct de vedere juridic, în acte. În sufletul oamenilor, va rămâne Universitatea. "Eu tot Universitatea sunt", asta a vrut să vă spună Mititelu. Mititelu are nebunia lui, dar el cunoaşte legea. Încearcă să explice prea mult şi nu înţelege lumea. Palmaresul e al lui. Marca nu trage după ea palmaresul. Marca face parte din patrimoniul unei societăţi", a spus Becali, în cadrul emsiunii Digi Sport Special.

 

”Și la Dinamo e la fel!”

 

Mitelu susține că nici cei de la CS U Craiova nu au în denumire numele de ”Universitatea”. Finanțatorul celor de la U Craiova susține că el s-a judecat cu clubul deținut de Badea.

 

”Instanţa Inaltei Curţi a respins recursul. S-a considerat că acest Club Sportiv al lui Badea deţine notorietatea clubului Universitatea. E primul club. Şi la Dinamo e la fel. Dacă ar face Clubul Sportiv Dinamo acelaşi lucru s-ar ajunge în acelaşi punct. Aşa a fost şi la Steaua. Asta nu înseamnă că are treabă cu palmaresul sau cu echipa de fotbal Universitatea Craiova. Sunt chestiuni dinstincte.

Cei de la CSU se bucură degeaba, nu au câştigat nimic. Nu au nicio treabă cu leul sau cu palmaresul. Echipa de fotbal din 2004 nu se mai putea numi Universitatea Craiova, deoarece printr-o hotărâre de guvern, printr-o modificare a unei legi, societăţile comerciale nu se mai pot numi "Academia", "Naţional", "Universitate”, a reacționat și Mititelu

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...